Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקישות חזקות בשיחרור קלאצ', פיג'ו 106. יש פיתרון?

gabi911
שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום וברכה.

כבר תקופה שאני סוחב את הבעיה הזאת והחלטתי לשים לה קץ.

כרגע אין לי מושג מאיפה אני מתיחל ורציתי להתייעץ לפני בפורום.

אז ככה, הבעיה היא כזאת, כאשר אני מכניס לראשון בדיוק בשלב בו עוזבים את הקלאצ' ונותנים גז, ישנה נקישה (שעוצמתה תלוייה בכמה עדינות משחררים את הקלאצ') שממש מציקה מאיזור המנוע, הנקישה גם מופיעה בהילוך שני ולסירוגין גם בשלישי.

במוסך אחד ששאלתי, נאמר שזה קשור לתושבות (הוחלפו כבר שתיים בעבר, התחתונה, וההיא שיושבת מתחת למחשב רכב) ממה שהבנתי נותר רק ההיא שמתחת למצבר, שמתחברת לגיר

במושך שני ששאלתי לגביי החלפת התושבת, נאמר לי שלא יעזור אם אני יחליף תושבת, נקישה תשאר.

אשמח לקבל רעיונות, עצות, והארות. תודה רבה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הוחלף קלאץ לאחרונה ?

אם כן, אז יכול להיות שאחת מאצבעות ההתרה של הדיאפרגמה

התעקמה, כתוצאה מעבודה לא מקצועית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התושבת מתחת למצבר היא התושבת של הגיר ככה שגם אם החלפת כמה פעמים את התושבות האחרות זה לא ממש משנה כי זה לא קשור לגיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1) הוחלף קלאצ' לפני חודש במוסך מורשה, אבל הנקישות היו עוד הרבה לפניי

2) הוחלפה פעם אחת תושבת תחתונה, ופעם אחת תושבת מתחת למחשב רכב, ממה שאתה אומר אני מבין שהתושבת היחידה שאמורה להיות קושרה לנקישות היא התושבת שעדיין לא החלפתי (זאת שמתחת למצבר)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

לרוב הנקישה היא מתושבת מנוע תחתונה,כנראה שהרכיבו תושבת מאיכות ירודה שנקרעה שוב.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם הותקנה תושבת חלופית, אין מצב שהבעיה בתושבת ובטח לא מיד לאחר התקנתה. הרי הבעיה היתה גם קודם לכן.

בדוק את המרחק של האגזוז לריצפת הרכב , ייתכן שהוא קרוב מידי לריצפה.

בועז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

הבעיה הנ"ל תמיד נובעת מתושבות המנוע ולא הגיר,התושבת החליפית רכב מידי וגורמת לתנועה מוגזמת,יתכן גם שתושבת המנוע העליונה קטנה מידי,וגורמת לתזוזה.

בכל מקרה,הבעיה הנ"ל ידועה ותמיד היא נגרמת מאחת או כמה מהתושבות.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפתי את אותה תושבת מנוע תחתונה פעמיים עד שהרעש נעלם.

מכיוון שההיא ישבה לא במקום והיה מגע בין הזרוע למתכת שמחזיקה את התושבת.

HONDA CIVIC LS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,גם לי יש את אותה הבעיה וגם בעיה נוספת שאני לוחץ על הברקס אז יש לי מאין דפיקות.

זה אותו הרעש ואולי זה קשור,אני כבר החלפתי תושבת מנוע מנוע עליונה וכלום לא עזר.

נאמר לי שזה יכול להיות המסרק שעושה לי את כל הבעיות.

ולגבי השאלה של המחירים של התושבות אז יש תחליפית ב213 שקל לא כולל עבודה אבל היא באיכות ירודה למדי

ויש מקורית בבערך 400 שקל לא כולל עבודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר למזלג אצלי זה היה עקום קצת ,אבל לא שבור , יישרתי בעזרת פטיש והכל עובד מצויין , אם המצב שלו טוב חבל על הכסף. זה לא חלק שנוטה להתקלקל.

בקשר לתושבות , רענון יכול לשפר את המצב .

HONDA CIVIC LS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
הבעיה הנ"ל תמיד נובעת מתושבות המנוע ולא הגיר,התושבת החליפית רכה מידי וגורמת לתנועה מוגזמת,יתכן גם שתושבת המנוע העליונה קטנה מידי,וגורמת לתזוזה.

אורן

כל התאורים שלך מעידים על בעיה בתושבת מנוע תחתונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...