Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסרק הגה פגום מרעיש בזמן העברת הילוכים.

משולש פגום מרעיש בזמן העברת הילוכים.

תושבת מנוע תחתונה .

ואף גומיות מוט מייצב פגומות ירעישו בנקישות.

בברכה ושבת שלום

ניצן לוי

http://www.shaft.co.il

פורסם

רציתי לעדכן...

אני רק יתאר שוב את הבעיה פחות או יותר

הנקישות יש לציין מופיעות רק כשהילוך מוכנס, וזה מתבטא בכך שהנקיה מופיעה בדרך כלל בתחילת נסיעה בשנייה בו מתבצעת הלחיצה על הגז והשיחרור של הקלאצ, היא מופיעה גם באותה תהליך בהעברה לשני.

מה גם שאם אני בהילוך כלשהו, ואני עוזב פתאום את הגז ישנה "חבטה" מאיזור המנוע, ובלחיצה שוב על הגז ישנה שוב "חבטה" וקירטוע קצר עד שמתאזן הסל"ד.

לגביי התושבות, אנייודע שבוודאות שתושבת עליונה מתחת למחשב רכב (כמו שכבר אמרתי) הוחלפה לפני לא יותר מ-3 חודשים

השבוע החלפתי תושבת תחתונה (התושבת עצמה החדשה עשוייה פלסטיק משום מה לעומת הקודמת שהייתה מברזל, לא יודע מה יותר טוב אבל לדבריי המוסכניק הפלסטיק יותר איכותית)

שורה תחתונה, הבעיה לא נפתרה, ולדבריי המוסכניק הזה, גם הוא בדעה של הקודם שכבר אין קשר לתושבות, וכניראה מדובר במשהו בגיר עצמו.

יש לכם כיוון כלשהו מה זה יכול להיות?

האם יש טעם להתעסק עם גיר?

האם זה יכול לנבוע מאחד ממרכיבי הפרונט? (בולמים, מוטות, משולשים, וכו...)

האם לנסות להחליף לכבח קלאצ' חדש מקורי?

אני אובד עצות, ואני אודה אם מישהו יוכל לעזור לי....

• תוכן חדש...