Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבוה יפה מאוד ומקצועית , אך חבל שהורדת את הדמוי עץ הזה זה הוסיף יוקרה לרכב יותר מהכסוף הסתמי הזה שתמצא בכל רכב מעל 2005 .

אבל סך הכל עבודה נהדרת :]

פורסם
לאחר שהחלטתי לצבוע את הגריל הקידמי (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=286064) , קיבלתי חשק להמשיך לצבוע חלקי פנים ברכב.

קיבלתי השראה מצבעי הפנים של המזדה6 של אבא שלי ככה זה לפני, ובהודעה הבאה אחרי:

אני רואה שאתה מבאר שבע ! (לפי השיר בחתימה)

אני אשמח אם ניפגש בהזדמנות ותוכל לעזור ל (בתשלום)י אפילו בטלפון איך אני עושה את אותו הדבר רק בפורד פוקוס ? ובאיזה צבעים להשתמש כי שלך נראה נפלא !

פורסם

מישהוא פה בפורום אשכרה חושב שהוא מסוגל לתפור ברמה הזאת?

278320715_o.jpg

בקשר לרקסטון, יצא יפה מאוד, תתחדש.

זה מדהים איך העץ במוסו נראה כ"כ טבעי ואיכותי וכשהם הוציאו את הרקסטון, במקום להשתמש באותה דוגמת עץ הם העדיפו ללכת על "עץ בטקסטורת פרוות נמר"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני רואה שאתה מבאר שבע ! (לפי השיר בחתימה)

אני אשמח אם ניפגש בהזדמנות ותוכל לעזור ל (בתשלום)י אפילו בטלפון איך אני עושה את אותו הדבר רק בפורד פוקוס ? ובאיזה צבעים להשתמש כי שלך נראה נפלא !

באר שבע זה בלב, כיום אני גר רחוק בבקעה. בעיקרון אופן הצביעה פשוט, צור קשר בפרטי.

יש גם הסברים בפורום.

באגירה תודה גם לך.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...