Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי רכב יד שניה מליסינג מחברת אלדן. הרכב היה משועבד ולטענתם הוסר השיעבוד.

הפרוצדורה באלדן להעברת הבעלות היא שקודם כל מבצעים העברה בנקאית של מחיר הרכב שסוכם ורק אז מקבלים יפוי כח להעברת הבעלות שאיתו הולכים לבד ואז מבצעים את העברת הבעלות בדואר.

ברשם המשכונות כבר בדקתי ואין שיעבוד, אבל הבנתי שאני גם צריך לבדוק בדואר שמקושר למשרד הרישוי

השאלה שלי היא: איך אני אני יכול לברר האם יש שיעבוד כל שהוא על הרכב לפני ביצוע ההעברה הבנקאית לחברת אלדן, כאשר שמעתי שאם אני לא בעל הרכב לא יתנו לי את המידע הזה בסניף הדואר?

למרות שמודובר בחברה מכובדת אני רוצה להיות בטוח במאת האחוזים לפני ביצוע ההעברה הבנקאית

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי

ברגע שהפקידה בדואר הצליחה להעביר את הרכב בעלות זה כבר אומר שהוא לא משועבד אחרת הדבר לא אפשרי

בנוסף לכך הם מציעים היום לבדוק שיעבוד על הרכב לפני העברת הבעלות בעלות של 98 ש"ח (אגב הם עושים את זה

באתר אינטרנט בדיוק כמו שאתה יכול לעשות לבד עלות האגרה 28 ש"ח).

בהצלחה ותתחדש

פורסם

לדעתי אתה מתבלבל בין "שיעבוד" ל"מישכון"

בשיעבוד לא יתנו לך בדואר להעביר בעלות על הרכב.

במישכון אתה כן יכול להעביר בעלות, אם אתה רוצה שהם יבדקו לך אז אתה משלם 98 שקל ובודק, במידה ואתה רוצה אתה עושה את הבדיקה הזאת בבית דרך האינטרנט וכרטיס אשראי באתר של רשם המשכונות וזה יעלה לך 28 שקל.

תתחדש!

קובי

• תוכן חדש...