Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב? :wave:

אז ככה:יש לנו ניסאן אלמרה שנת 97 מבחוץ הכל שמור כמו חדש ,אבל הרכב עבר משהו כמו 5 תאונות-(3 מאחורה ושתיים מקדימה).

לא ידוע מה מצב השאסי אבל יש פגיעה אני חושב.. :?

עכשיו חשבנו על אופציה להחליף רכב למשהו יותר צעיר בשבילי מכיוון שאין לנו כסף להחזיק שתי מכוניות.

אז השאלה שלי היא האם יש ביקוש לאוטו הזה?

כמה אני אני יכול לקבל עליו בהנחה שהמחירון הוא-58?

בבדיקה אפשר לגלות שהאוטו עבר 5 תאונות??? (אי אפשר לטעון שה3 מאחורה למשל זה אותו אחת?)

(עוד פרטים:האוטו הוא יד שניה עם 80 אלף קילומטר,מבחינת אמינות אני לא חושב שקיים אוטו יותר אמין מזה.)

+

חשבתי על הונדה קופה או האטצ'בק מהשנים היותר חדשות 96+

האם הביטוחים של האוטו הזה יהיו יותר יקרים מאחר ואני נהג חדש?

מה בנוגע לדלק?

תודה,שי.

8)
פורסם

אפשר לגלות, אפשר גם לא...

אבל זו עברה פלילית מצדך להסתיר.

הדרך הכי נכונה היא להודות באמת ולמכור את הרכב במחיר מתאים.

אני לא אשקר ואגיד לך שאין לך סיכוי שיבוא לך מישהו שלא מבין מהחיים שלו וייקנה אותה במחיר מחירון.

הכול תלוי במצפון ובמזל.

פורסם

אם מדובר ברכב שכל המשפחה משתמשת בו לא יהיה נוח להם 3 דלתות.

ביטוח של הונדה הוא יחסית יקר, תרים טלפון לסוכן ותבקש הצעת מחיר.

לדעתי תבדוק אם יש פגיעת שלדה, אם יש גם היית אמור לקבל על כך פיצוי מהביטוח על ירידת ערך, אם כי לרוב הם יפסקו אחוזים בודדים ובשביל למכור את הרכב תצטרך להוריד הרבה יותר.

גיא

• תוכן חדש...