Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיצר, בדקתי את העניין עכשיו.

נסעתי מכיוון דרום לכיוון צפון והמצלמה של צומת דרור לא צפצפה.

המשכתי ישר ועשיתי פרסה בכניסה לבן יהודה, ואז נסעתי מצפון לדרום על כביש 4 והמצלמה שלפני צומת דרור צפצפה, כמו שאמרתי כבר לפני זה.

אגב, 200 מטר לפני זה בסדר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
קיצר, בדקתי את העניין עכשיו.

נסעתי מכיוון דרום לכיוון צפון והמצלמה של צומת דרור לא צפצפה.

המשכתי ישר ועשיתי פרסה בכניסה לבן יהודה, ואז נסעתי מצפון לדרום על כביש 4 והמצלמה שלפני צומת דרור צפצפה, כמו שאמרתי כבר לפני זה.

אגב, 200 מטר לפני זה בסדר?

לגמרי, המצלמה מצלמת רק שעברת אותה אז כל עוד אתה מספיק לבלום הכל טוב :)

פורסם

תגידו, מה הקטע של התופסני וואקום? כל העולם יגידו שזה דבר מעולה שלא נופל בחיים ורק לי זה נופל כל שתי דקות?

פורסם
מדובר שם על מכשירים באותו רכב. גם אם יש מתנד וגם הוא בתדר דומה שעלול להפריע, הוא לא מחובר לאנטנה ולא למגבר שידור, לכן הטווח האפקטיבי שלו מאד מוגבל, ברמה של סנטימטרים או עשרות סנטימטרים. זה לא ההסבר. כנראה שמדובר בהפרעות ממכשירי קשר, כי זה קורה לי לפעמים כשעוברת מולי מונית בכביש מבודד שרק שנינו נוסעים בו.

תתפלא לשמוע אבל גלאים אחרים באמת יוצרים התראות שווא. אצלי הוולנטיין משמש לי גם מד מרחק לרכב של הבוס שלי שיש לו קוברה. לא רק שזה לא מוגבל לטווח של כמה סנטמטרים אלא שאפילו מיותר ממאה מטר המכשיר מזהה אותו - הצד החיובי, הוא לא יכול להתגנב מאחורי - הצד השלילי, כשיוצאים באותה שעה מהמשרד יש צפצופים רוב הדרך.

פורסם
תנקה את השמשה ואת התופסנים של הואקום.

אבק מונע מהם להידבק

זהו שאפילו לא שמתי אותם לפני שלקחתי את האוטו לניקוי וניקו את השמשה.

כנראה שלא ניקו אותה מספיק טוב....

פורסם
לפני כמה ימים נסעתי על גהה מרעננה צפון ליבנה. כלום. גורנישט, נאדה.

לא יודע איפה קבלת פלאש. המצלמה של קרית אריה לא פעילה כבר איזה חודשיים אולי.

לדעתי הוא דיבר על המצלמה החדשה שהותקנה בצומת מורשה עצמה.

ולא על זאתי שנמצאת על כביש 4 לכיוון צפון ישר אחרי הירידה לקריית אריה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תגידו, מה הקטע של התופסני וואקום? כל העולם יגידו שזה דבר מעולה שלא נופל בחיים ורק לי זה נופל כל שתי דקות?

קצת רוק או נוזל אחר כדי למנוע כניסת אויר. לקחת רק את המתלה ולהצמיד אותו לשמשה כדי שלא יהיה אויר בפנים. לתת להתייבש. זהו. יותר טוב מדבק.

פורסם

גם לי הוא נופל מדי פעם, ואז מתחילה כל הסצנה של איתוראן שולחים לי סמס שהרכב שלי נפרץ, ואז אחרי שעה מתקשרת אליי הפקידה לשאול אם הכל בסדר, (!!!) כן הכל בסדר, השעה 6 בבוקר (!!!)

אבי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תובנות לאחר כמעט חודשיים של שימוש בולנטיין...

...

...

אין תובנות - מכרתי אותו.

הולנטיין עשה לי משהו מוזר. מצאתי את עצמי נוסע לאט. גם כשאני איתו וגם בלעדיו, פשוט כמעט ולא עברתי את המהירות המותרת, ומדי פעם כשעברתי זה לא היה באופן מוגזם אלא ב20-25 קמ"ש.

זה היה תהליך שקרה לאט לאט, פתאום החברה שואלת מה נסגר איתי והיא אפילו נרדמת כשאנחנו נוסעים במקום לשבת בצד לחוצה.

אני לא ממש בטוח למה זה קרה, אבל עברו חודשיים ואני פשוט נוסע לאט.

אני חושב שזה קשור איכשהו למשטרה ולאכיפה. פתאום נכנס לי משהו מוזר לתודעה שאומר שעכשיו אני לא סתם עבריין, אלא עבריין עם אמצעי עם מטרה. כלומר לפני כן הייתה רק מטרה... ועכשיו יש לי אביזר שעוזר לי לעבור על החוק, והיה לי קשה להתמודד עם המחשבה הזאת של להעצר ע"י שוטר כשיש לי אביזר שעוזר לי לעבור על החוק.

בקיצור, אחרי פחות מעשרה שימושים הוא נמכר לקונה מאושר שאני מקווה שלא יהיה דפוק כמוני ויהנה לתת בגז איתו...

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תתפלא לשמוע אבל גלאים אחרים באמת יוצרים התראות שווא. אצלי הוולנטיין משמש לי גם מד מרחק לרכב של הבוס שלי שיש לו קוברה. לא רק שזה לא מוגבל לטווח של כמה סנטמטרים אלא שאפילו מיותר ממאה מטר המכשיר מזהה אותו - הצד החיובי, הוא לא יכול להתגנב מאחורי - הצד השלילי, כשיוצאים באותה שעה מהמשרד יש צפצופים רוב הדרך.

לפני כמה שנים טובות יצא לי להשתמש בקוברה וזכור לי מהספר הוראות שהקוברות מצפצפת גם על קוברות אחרות בשטח כתכונה של המכשיר ולא כבאג.

מה שאומר שהן גם משדרות ולא רק קולטות מה שעלול להפעיל את הוולנטיין.

• תוכן חדש...