Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאמא יש B3 בת שנה וחצי, יד ראשונה מהסוכנות...

שתי תופעות מוזרות צצו לאחרונה, ורגע לפני הקפיצה למוסך אני רוצה להתייעץ.

קודם כל - השבוע הופיע ריח חריף של חומר כימי בסגנון אצטון ברכב. לא נמצא שום דבר בסלון, לא נשפך דבר, אין כלום מתחת למושבים והכיסויים - גם לא כתמים. פירקתי את המושב האחורי - יבש ונקי.

אין שום דבר עם הריח הזה בבגאז' (גם לא בערכת כלים וגלגל ספייר שמתחת לרצפת המטען), וגם אין ריח כזה מתחת למכסה המנוע. יש למישו רעיונות?

דבר שני - בזמן בלימה, לקראת עצריה נשמע רעש של נקישות קלות/קרקוש כזה... זה דומה לקול שמשמיעים בסרטים כשיש סירות עץ עתיקות והעץ הזה משמיע חריקות-נקישות כאלה...

כשאני עוזב את הבלמים זה לא נשמע, אבל קשה לקבוע שזה הבלמים באופן חד-משמעי כי מופעל עומס על כל המרכב בעת בלימה.

עוצמת הבלימה והביצועים לא השתנו, אבל חשוב לבקר במוסך בכל מקרה. אמשח לשמוע מה אתם חושבים?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בדוק בתחתית הרכב לכל האורך האם נדבקה שקית ניילון או משהו דומה לאגזוז והיא נשרפת

את הרעשים מהברקס קשה להבין, האם ייתכן שאתה לוחץ חזק על הדוושה וה ABS נכנס לפעולה? אתה מרגיש רטט קל בדוושה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בדוק בתחתית הרכב לכל האורך האם נדבקה שקית ניילון או משהו דומה לאגזוז והיא נשרפת

את הרעשים מהברקס קשה להבין, האם ייתכן שאתה לוחץ חזק על הדוושה וה ABS נכנס לפעולה? אתה מרגיש רטט קל בדוושה?

אבדוק את התחתית ואעדכן. בעניין ה-ABS - לא נראה לי. אני יודע איך מרגיש ABS בפעול ואיך הוא נשמע. ולחיצות הן שיגרתיות ולא חזקות....

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...