Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבעלותי רכב מרצדס קלאסיק 220 שנת 1996.

הרכב נכון לעכשיו עומד על קילומטראז' של 1,324,000.

בעל מנוע מקורי, גיר ידני מקורי, אין סדק, עבר טסט עבר הכל.

שמעתי, שניתן לפנות לחברה שייצרה את הרכב, ולהחליף רכב אשר עבר קילומטראז' מסויים בעבור רכב חדש, מתנת החברה.

בתנאי, שברכב: המנוע אורגינלי, הגיר אורגינלי וכל החלקים כנ"ל (כולם אורגינליים מהיצרן!!).

יש למישהו מושג איך אני עושה את זה?

והאם זה תקף לגבי כל יצרני הרכבים (ידוע לי על בעלים של פורד פיאסטה אשר עשה זאת עם רכבו שעבר חצי מליון קילומטר)

תודה וחג שמח.

פורסם

סיפור מרשים יש לרכב שלך, אם כי אני מתקשה להאמין שהוא עבר יותר ממיליון ושלוש מאות אלף קילומטר על מנוע אחד.

בכל מקרה, זה לא משהו שיצרנים עושים באופן סדרתי ומאורגן. אם אתה רוצה לנסות, האופציה היחידה שלך היא לפנות ליבואן מרצדס בישראל, כלמוביל מוטורס, ולשטוח בפניהם את הבקשה. אם כי אני חייב לציין שקשה לי לתאר שזה יקרה...

פורסם

אתה מתקשה להאמין?

אז בוא תשמע עוד משהו שיותר קשה להאמין לו.

לאבא של אשתי היתה מרצדס עם 3 שורות - הוא מורה דרך.

קנה אותה חדשה בשנת 1983.

החזיק אותה עד ל 2003 וכשמכר אותה היא היתה עם 1800000 ק"מ.

כן.

מליון שמונה מאות אלף ק"מ.

מנוע מקורי שלא נפתח אף פעם וגם הגיר.

אגב -הוא מכר אותה כי הכריחו אותו ממשרד התיירות.הוא אומר שזה האוטו שהוא נהנה ממנו הכי הרבה מכל אלו שהיו לו (והיו לו רק מרצדס..)

קנה טויוטה היאס ואכל את הלב עם התקלות שלה.

פורסם

רכב חדש לא מאמין שתקבל.

אולי יח"צ למרצדס כן...

לגבי מי שקיבל רכב חדש...זה היה נהג עם סאאב שעברה את המיליון קילומטר.

אגב עד היום אפשר לראות את המרצדס 3 שורות בשטחים...גם פרטיים וגם מוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם הסיפור הזה היה נכון, כל נהג מונית מהרשות (וגם לא מעטים מישראל) היו אחרי 10-12 שנה מקבלים מונית חדשה בחינם.

לא חסרים מרצדסים, שעברו מיליון קילומטר.

פורסם

בזמנו פורסם הסיפור ב-YNET.

מחלקת יחסי הציבור של סאאב פעלה נכון.

הנה עוד שרשור בענין דומה, מהיום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=285207

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זהו אחד מאוספי המילים ההזויים, נאיבים, ילדותיים וטיפשיים שקראתי לאחרונה.

זה שסאבב או מי שזה לא יהיה הקריבו רכב יחיד כדי להרוויח איזו פרסומת ולהעלות את הרף בתחום יחסי הציבורי של החברה אומר שכל אחד עם איזו "טרנטה" יקבל רכב חדש מכל חברת מכוניות שהיא? מה זה תקדים מחייב מבית משפט עליון ?

איזו בדיחה.

פורסם
רכב חדש לא מאמין שתקבל.

אולי יח"צ למרצדס כן...

אגב עד היום אפשר לראות את המרצדס 3 שורות בשטחים...גם פרטיים וגם מוניות.

סלח לי ,אבל התאריך בשטחים עכשיו...1.10.1982

פורסם

גם אני מכיר סיפור מדהים על בן אדם מדהים ושמו "אל באנדי".

כשהדודג' שלו הגיע לכמעט מיליון ק"מ, הבטיחו לו שאם יצלמו את הרכב עובר את רף המיליון, מחליפים לו את הרכב בווייפר חדשה. אבל אז כבר כבר כולם מכירים את המזל של אל ומי שלא מאוד מומלץ לראות.

לילה טוב ונשואים פלוס...

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני זוכא את הפרק איזה נוסטלגיה העלית בי עכשיו.

אם אני זוכר נכון שם אותה על בוקים ונסע באויר רק שהסוף מעניין מומלץ

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בדר"כ כשמספרים צ'יזבט דולקת מדורה ברקע :lol:

חאליק, מיליון ושמונה מאות אלף ק"מ על מנוע מקורי שלא נפתח מעולם, אפילו באגדות האחים גרים לא מספרים סיפורים כאלה.

נכון שמדובר בדינוזאורים עמידים ביותר ומרכבים ומנועים שעשו הרבה מאוד ק"מ ביחס לאלטרנטיבות אבל לא צריך להיסחף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

טוב, נחכה שהקסנטיה תגיע למליון ק"מ (עברה כבר רבע מזה על מנוע וגיר מקוריים) ואז אלך לדרוש מלובינסקי C5 חדשה. :-P

נ.ב. מנוע/גיר משופצים נחשב למקורי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בדר"כ כשמספרים צ'יזבט דולקת מדורה ברקע :lol:

חאליק, מיליון ושמונה מאות אלף ק"מ על מנוע מקורי שלא נפתח מעולם, אפילו באגדות האחים גרים לא מספרים סיפורים כאלה.

נכון שמדובר בדינוזאורים עמידים ביותר ומרכבים ומנועים שעשו הרבה מאוד ק"מ ביחס לאלטרנטיבות אבל לא צריך להיסחף.

אני לא מרגיש שאני חייב לך הוכחה.

רוצה תאמין לא לא.

פורסם

מי שביקר במוזיאון מרצדס בגרמניה יכול היה לראות שמוצגת שם אקס-מונית (של בחור ספרדי אם זכרוני אינו משתה בי) שעברה אני לא זוכר כמה ק"מ,אבל בטוח מעל מליון. מנוע הרכב/תיבה מעולם לא נפתחו. הבחור השתדרג לרכב חדש מתוצרת מרצדס (עם הנחה משמעותית ממה שזכור לי) ובתמורה נתן את רכבו הישן למוזיאון.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...