Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הגיע הזמן לצייד את הדירה החדשה במערכת קולנוע ביתית.

מסך פלזמה 50" של פנסוניק כבר יש (PV80 - מאוד מרוצה!)

השימושים הם 70% טלוויזיה (בקרוב אולי HD) ו- 30% סרטים (DVD רגיל) + מוזיקה (איכות רגילה, דיסקים דרך ה-DVD וסטימר אודיו מהמחשב). גודל הסלון הוא 4 מטרים (מרחק ישיבה מהמסך) על 5 מטרים. התקציב הוא 6000-7000 ש"ח עבור רמקולים+מגבר.

"החלום" שלי הוא סט bose AM6 , אבל מקריאה באתרים מתמחים הבנתי שהתמורה לכסף בעייתית ושאפשר להשיג יותר בתקציב הנתון. משיקולים של עיצוב וסידור בבית יש עדיפות גבוהה לסט סטלייטים (כן, גם אם זה על חשבון איכות הקול). אין אפשרות לרמקולים ריצפתיים והמקסימום שאני יכול לחשוב עליו זה רמקולים מדפיים שישמשו כראשיים.

בכל מקרה זוג הסראונד יהיו סטלייטים קטנים.

אני מאמין שהבנתם כבר שאני לא איזה אודיופיל רציני אלא סה"כ אחד שרוצה מערכת שתעניק חוויה נחמדה, תהיה אסטתית ולא תדרוש שינויי ריהוט בבית. תמיכה בפורמטים האחרונים והחדשים ביותר תהיה כנראה בזבוז של כסף מבחינתי אבל אני עדיין לא רוצה לשים את כספי על ציוד מיושן.

אשמח גם להמלצות על חנויות כדאיות באזור המרכז, חנויות שלא ידחפו לי מוצרים שיש להם מלאי גדול שלהם רק בגלל שאני לא מבין הרבה בתחום.

תודה מראש.

ההודעות התורמות ביותר יזכו את כותביהן באירוח במשחק הראשון של מכבי ת"א כדורסל באירופה ומטעמים מהמטבח של אישתי (שווה ביותר!)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ערב טוב,

מה שאתה צריך, זה 3-4 שעות פנויות בחדר השמעות, עם הדיסק הכי אהוב עליך והכי איכותי מבחינת ההקלטה (מקורי ולא צרוב, כמובן).

אין שופט ומייעץ יותר טוב מהאוזניים שלך.

אני רק יכול להמליץ על מבחר הרכיבים להשמעה:

קדמיים

רסיבר

סאב (חובה, כי אתה מוותר על הרמקולים רצפתיים)

את הסאטליטים תבחר לבדך.

קודם כל את הרסיבר את את הרמקולים הקדמיים.

אני יודע שלא סיננתי עד לדגמים בודדים.

את זה יעשו אוזנייך.

בהצלחה ותהנה מהתהליך (ועוד איך אתה תהנה!)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
"החלום" שלי הוא סט bose AM6 ,

ברגע זה נכנסת לפורום "כללי" והצהרת שרכב החלום שלך זה קאווליר קופה, רק במחיר של BMW...

אני ממש לא מעודכן אילו רמקולים נותנים היום תמורה (נתקעתי בעידן הסטריאו עם זוג Proac בני 15 לפני שלוש שנים ומאז חדלתי לשנות) אבל המקום לשאול הוא http://www.hometheatre.co.il.

כמו תמיד, יותר חשוב מהחנות זה ללכת עם חבר שמבין, כדי שלא יחרטטו אותך, וכמובן שהכי חשוב זה הרמקולים. שווה, שווה, שווה לבדוק יד שנייה. הבלאי בציוד אודיו הוא זניח (בוודאי במגברים).

אם תרצה שאקפוץ איתך למקום-שניים ואסנן את הזבל, בשמחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

את hometheater אני מכיר והם סייעו לי רבות בבחירת המסך לסלון, אבל בנושא הזה טרם קיבלתי סיוע כלשהו שם (ההודעה הועלתה גם שם לפני מספר ימים).

לא יודע למה אתה אומר את זה על bose. התמורה שלהם לכסף אולי לא הכי מוצלחת, אבל הדעה הרווחת היא שמדובר במוצר טוב מאוד המשלב סאונד טוב עם עיצוב וחיסכון במקום בצורה מוצלחת למדי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני ממליץ לך לשאול גם כאן:

http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?forum=124

גם דגשים שלי:

- בוז באמת נשמעים לא טוב (ולא רק בבית אלא גם מערכות שלהם ברכב הן ממש לא אי אי אי)

- אני אישית לא אוהב סאונד של רסיברים של ימהה (גם בסטריאו וגם בקולנוע) ומבחינתי יש לשמור מרחק מהם

- בסט קולנוע ביתי, אם הקדמיים הם ברמה סבירה ומעלה, אתה חופשי יכול לווטר על רמקול סנטר (לא לשכוח להגידר ברסיבר שאין לך סנטר) ואת הכסף שמתפנה להפנות למשהו אחר במערכת

- רמקולים - אם התקציב לחוץ אז עדיף לרכוש יד שניה כדי לקבל משהו נורמאלי. נדיר מאוד שרמקולים הם פגומים. אפשר לזהות לפי מצב חיצוני האם השימוש היה סביר או שכל דיירי הבית (כולל ילידם קטנים וחתולים) התעללו בהם.

- בצפיה בסרטים סאב אכן מוסיף הרבה. אפילו אם הוא לא יורד ממש נמוך ורמקולים קדמיים הם רצפתיים/גדולים.

תהנה,

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מחזק את פאלוו, הרמקולים של בוס אמנם פיתחו מוניטין, ובהתחשב בעובדה שהם לוויניים, הם לא רעים, אבל המחיר לא מצדיק. העיצוב אכן נחמד, אבל רק כשמדובר באלמנט בודד (יש להם גם דגם כפול אלמנטים מוזר).

אני חולק על הבחור שאומר שללא רמקולים רצפתיים חובה לצרף סאב למערכת, בהחלט ישנם מדפיים שבחלל לא גדול מדי כלל לא ירגישו מקופחים, בעיקר אם אתה אכן גולש לתחום הציוד המשומש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שמעתי בגרמניה סט של Bose (לא זוכר דגם) - נשמעים לא רע, אבל לא יודע האם יש הצדקה לשלם כ"כ הרבה כסף עליהם.

גיא, שיהיה בהצלחה בכל מקרה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...