Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חום מנוע בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לדעת איך הגעת למספרים האלו. 93, 104?! המספרים האלו לא מופיעים על הסקאלה של לוח השעונים.

ב206 אכן טבעי ותקין לראות תנודות מסוימות במחוג טמפרטורת נוזל הקירור. בנסיעה רגילה המחוג אמור להיות ניצב (90 מעלות) ויכול לנוע פס אחד מטה או מעלה, בהתאם לטמפרטורה החיצונית, אופי הנהיגה ותנאי הדרך. יותר מזה זה כבר די חריג ובהחלט מצביע על בעיה כלשהיא במערכת הקירור.

בנסיעה מהירה (לפחות אצלי) המחוג יורד פס אחד מתחת לאמצע. בנסיעה עירונית צפופה ופקוקה עם מזגן המחוג נע בין האמצע לפס שמעליו. בכל מקרה הורדה של הרגל מהגז לא אמורה להשפיע באופן מיידי על המחוג אלא באופן הדרגתי. אם אצלך ההשפעה היא מיידית החשד שלי היה נופל על בעיה חשמלית כלשהיא - בלוח השעונים או ביוניט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב בעיר מגיעה ל מעל ה90 וקצת ומחוץ לעיר הוא מגיעה לפס שאחרי 90 ועוקף אותו ממש בטיפה החלפתי כבר את כל מערכת הקירור מה עוד זה יכול להיות?

פורסם

היה לי אותה בעיה ב206 בעיקבות החלפת המים אחרי שקניתי את האוטו ופשוט היה אויר במערכת כי הניקוז אויר הוא בעיתי ב206.

אחרי נסיעה כשזה קורה תשאיר את הפקק של המים פתוח (לא של הרדיאטור) ותן למנוע ליפעול אני אשיתי את זה למשך שעה וזה היסתדר.

פורסם

הנעתי את הרכב אחרי נסיעה ופתחתי את הפקק של המיכל היבוי למשך שעה כמו שאתה אומר זה לא פתר!

יש עוד רעיונות לסדר את זה ?חח

פורסם

יש מצב שתצטרך להרים ראש ולהחליף לאטמים שמעברי המים גדולים יותר .

אבל בדרך כלל זה במצב קיצוני .

מציע ששוב תנסה לנקז אויר ואפילו לקפוץ למכשירן שינתק לך את השעון של הסקלה ויכניס שעון חיצוני ליום יומיים כדי להיות בטוח.

אסי.

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

לדעאתי לא צריך לגעת בראש!

יכול להיות שזה יוניט חום?עם כן כמה עולה יוניט חום?

ואוויר הוצאתי מהפקק הפלסטיק הקטן שנמצא על צינור החימום של המזגן ויש עוד חור שממנו מוציאים אוויר והוא נימצא בראש גם אותו לפתוח?ולא ניתן לפתוח את הפקקים האלה למשך שעה כי אז יצאו כל המים שבמערכת אולי לכמה דקות כן זה יותר הגיוני!

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם.

באם הרכב לא מאבד מים,אין מה לדאוג,מנועי ה1400 נוטים להתחמם מעט תחת עומס מתמשך,כדי להיות רגוע,הייתי מנסה לחבר סורק ולנסוע עם הרכב,עד 105 מעלות זה תקין.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

אם אכן המנוע לא מאבד מים,ובבדיקה בסורק(לא ע"פ השעון,אלא לפי סורק תקלות מחובר.) חום המנוע לא מגיע ל105,אז המצב הוא תקין ואפשר לנסוע בשקט.

אורן

• תוכן חדש...