Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקסו דיזל יכולה להגיע ל1:20, סקסו בנזין תעשה פחות מזה (במיוחד בתוך העיר). הביטוח שלהם לא יקר יותר מרכב בנזין בנפח מקביל.

הבעיה היא למצוא סקסו דיזל שלא עברה המון המון קילומטרים ולא שחוקה מכל הכיוונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דייהטסו קורה 1000 סמ"ק 2000 (נדיר)

סוזוקי אלטו\מרוטי 1000 סמ"ק - 1998-2002

דייהו מאטיס 800 סמ"ק - 2000-2001

יונדאי אטוס 1000 סמ"ק 1999-2001

סובארית E10/E12 גם מקום ל-7 נוסעים

סוזוקי קארי 2001 - גם מקום ל-7 נוסעים (נדיר)

סוזוקי וואגון R 1000 סמ"ק (נדיר)

סיטרואן סקסו דיזל המלצה מצויינת, הייתה לי שנתיים, הרכב עשה 1\20

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

טוב מכל האפשרויות שנתתם עושה רושם שסקסו זו האופציה הכי קרובה למה שיתאים לי... לפחות מבחינת נפח מנוע (עדיין אמור להיות אוטו חזק יחסית ... 1500)

אם אני מצליח למצוא סקסו דיזל עם בסביבות 150K, האם אפשר לצפות לאמינות טובה יחסית ?

מה לגבי חלפים ? זה לא אוטו נפוץ מדי....

פורסם

מצאתי באיזור אחת שנת 2000 עם 150 אלף. נראית שמורה חיצונית ופנימית, ציריה ימנית חורקת.

מבקש 12,000. זה ה דיזל 1.5

מה אתם אומרים ? לקחת ?

פורסם

אני אומר שרוב הסיכויים שהרכב נסע יותר מ150K קילומטרים אבל השעון "שכח" לספור חלק מהמרחק.

בדוק היטב את מצבו של הרכב ושלם בהתאם למצבו בפועל, לא בהתאם למספרים חסרי משמעות על השעונים.

פורסם

לא, כל עוד המנוע התחליפי הותקן במוסך מורשה של משרד התחבורה ועודכן ברישיונות הרכב.

בכל מקרה החלפה של מנוע לא "מאפסת" את הקילומטראז' של הרכב.

פורסם
סקסו דיזל יכולה להגיע ל1:20, סקסו בנזין תעשה פחות מזה (במיוחד בתוך העיר). הביטוח שלהם לא יקר יותר מרכב בנזין בנפח מקביל.

הבעיה היא למצוא סקסו דיזל שלא עברה המון המון קילומטרים ולא שחוקה מכל הכיוונים.

מה לגבי רישוי ? הבנתי שיקר בכ 1400 שקל יותר ממודל הבנזין, האם זה נכון ? כמה תעלה אגרת רישוי לסקסו דיזל 1.5 שנת 2000 ?

תודה !!

• תוכן חדש...