Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי צ'ק בנקאי עבור 30 אלף שח ,ביררתי על הצ'ק לא רשום קראוס או למוטב בלבד אבל לפקודת השם של הבנאדם שנתן לי את הצי'ק האם זה ניראה לכם נורמלי ביררתי כבר בבנק שלי ואמרו לי שזה אפשר רק שהוא היה צריך לחתום מאחור והוא חתם באמת. אני שואל כדי להרגיש בטוח ושאני אוכל לישון בשקט תודה רבה חג שמח לכל בית ישראל...

פורסם

נכון לגמרי. אם הצ'ק רשום עבורו, ואתה רוצה להשתמש בו, נדרשת חתימה שלו מאחור.

באם הצ'ק היה רשום עבורך והעסקה לא הייתה יוצאת לפועל מכל סיבה שהיא, הוא היה צריך חתימה שלך מאחור בכדי שהוא יוכל לבטל את הצ'ק.

אתה יכול לישון בשקט!

:wink:

פורסם
ביררתי כבר בבנק שלי ואמרו לי שזה אפשר רק שהוא היה צריך לחתום מאחור והוא חתם באמת. ...

הבנק שלך אמר לך שזה תקין.

מה אתה צריך יותר מזה?

Nothin really matters to me

פורסם

לפי ניסיוני עם צ'קים בנקאיים, לא!

הצ'ק לא יחזור מכיוון שאם לדוגמא, אני הולך לבנק שלי ומבקש להוציא לי צ'ק בנקאי, הבנק עושה זאת רק אם יש לי את הכסף בחשבון.

דין צ'ק בנקאי הוא כדין כסף מזומן. זה בצורת צ'ק אך ורק מסיבת נוחיות.

זה במקום להסתובב עם סטיפות של שטרות בארנק.

Nothin really matters to me

פורסם

כולם צודקים.

אפשר ליתר ביטחון לגשת עם הקונה לסניף הבנק שלו לודא שהצ'יק שהוא מוציא, אותנטי.

נתן,

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

לא רוצה לגרום לך לא לישון בשקט, וכנראה ש"יהיה בסדר"...

אבל מה פתאום לפקודתו? עם הסבה אליך?

אם קיבלת צ'ק הוא חייב להיות לפקודתך נטו. לא שום דבר אחר. מעבר לכך היו עשרות מקרים של זיוף צ'קים בנקאיים.

להבא, וכדי לא להיות חלק מ"הסטטיסטיקה של רפי גינת" גש עם מוציא הצ'ק לבנק שלו וראה במו עינייך שמכינים לו את הצ'ק במקום.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...