Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבים של טאנדר טייגר מאוד מאוד בסיסיים,אם אתה מחפש משהו לא ברמה המקצועית שיתן לך פאן בשטח אז אני מניח שזה יוכל לספק אותך.

מבחינת זמינות חלפים תתייעץ עם המוכר,אם יש לו מלאי חלפים אז לא צריכה להיות בעיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שיהיה לך בהצלחה להשיג לה חלקים אח"כ.

אתה יודע כמה בעלי טאנדר טייגר אני רואה בשבוע שתקועים ללא אפשרות להשיג חלקים וניסו עושה להם טובה שפותח בכלל בבוקר? :evil:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ לך על אופציה אחרת, לך על מכונית מחברה שיותר פופולרית בארץ,אמנם תשלם יותר כסף,אבל גם תקנה מכונית הרבה יותר "אמינה" שיש לה אבא ואמא בארץ עם מלאי חלקי חילוף (וזה לא משנה אם אתה נהג טוב או לא טוב,אתה תצטרך חלקי חילוף).

החברות המומלצות הן:

1.קיושו (רמה גבוהה ומחירים בהתאם).

2.אופנה (רמה גבוהה ומחירים לא רעים ביחס לתמורה).

3.טמיה (חברה ותיקה וטובה).

4.לוסי (בדיוק כמו טמיה).

מכונית על שלט זולה במסלול שטח תהפך די מהר למכונית יקרה.......כמעט בכל יום של הסעה משהו נהרס (משולש נשבר,ציריה מתעקמת,צמיג נשחק,מיכל דלק נשבר וכו' וכו'........יש בלאי גבוה אבל טונות של פאן!).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אצלי הפלאג "הולך" מהר אחרי 2 3 הרצות.

אני נתקל בהנעה קשה והמנוע לא מאיץ כראוי ורק החלפת פלאג פותרת את הבעיה לזמן קצר ושוב חוזר חלילה.

במה אני נתקל כאן? פלאג מתאים? דלק? כיוונים?

אם אינני טועה מנוע 21.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

איך הפלאג נראה אחרי שהוא נשרף?

הסליל שלו ממשיך להיראות רגיל ורק הטבעת החיצונית נשרפת או שהסליל נדחס?

יש לך קשיי הנעה?

באיזה דלק אתה משתמש?

מחיר סביר לדלק זה 35-40 שקל לליטר.

פורסם

לא רשום על הקופסא - למיטב זכרוני- דבר מלבד דלק לטיסנים ואת השם של ניסו.

אם תכוון אותי היכן לרכוש דלק איכותי אעשה זאת.

לגבי הפלאג אני לא יודע לענות לך בדיוק לכן אני אצרף תמונה כשאוכל.

התופעות בכל אופן הינן של הנעה קשה רק אחרי הרבה משיכות ולעיתים משתנק וכבה.

מעבר לכך שמנו לב לכך שהרכב לא נוסע מהר כפי שראוי שייסע וכל זאת עד החלפת הפלאג ואז הכל בסיידר.

תודה

נ.ב - ניסו הוא בעל חנות לטיסנים שנים בת"א.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

דלק לטיסנים? לא טוב... דלק לטיסנים מכיל 5% ניטרומטאן בעוד דלק למכוניות שמיועד לתנאים בארץ מכיל 20% ניטרומטאן ו-18% שמן (GLOW של טיסן חיפה, 130 ש"ח) ויש גם עוד כמה דלקים טובים (MAGNUM, SIDEWINDER) אבל הם מיועדים בעיקר למי שמתחרה, אחרת אין הצדקה לשלם מעל 180 שקל לגלון.

דלק לא מתאים יכול לגרום לשריפת פלאגים, אבל גם פלאג ברמת חום לא מתאימה יכול לגרום לבעיה.

תעשה ניסוי- תניע את האוטו ותסיע אותו רגיל, ואז תשים את הבוסטר (מחמם פלאג) ותסיע איתו. אם יש שיפור אז תחליף לפלאג חם יותר. אם לא, תחליף דלק. אתה גם תמיד יכול להגיע אליי לבדיקה.

לגבי חלקים של אופנה, היבואן של אופנה היה פעם טיסני אביב, אבל הוא נסגר, וכך גם ברז החלקים לכל בעלי האופנה.

אתה יכול לנסות אצל אלון ("הובי ניטרו" ברעננה) הוא הסיכוי הכי טוב שלך.

פורסם

כמה דברים לפותח השרשור:

1.הנעה קשה מדי- תנסה להניע כך: שחרר מעט את הפלאג,כך שיהיה עדיין סגור אבל לא נעול לחלוטין, את המכונית תעמיד כך שהרגל שלך חוסמת את כיוון נסיעתה,תן ממש מעט גז ותמשוך את כבל ההנעה (אם קשה לך אז תכוון את השלט שיתן מעט גז ותניח לידך ואז תניע)ברגע שהניע תן לה טיפ טיפה גז ואז תשחרר את הגז ותסגור את הפלאג עד הסוף.

חשוב מאוד- לפני שאתה משחרר את הפלאג,תנקה סביבו עם מברשת כאשר המכונית הפוכה על מנת להעיף כל שאריות חול וגרגירים סביב הפלאג,חול שיכנס לך לתוך המנוע יגמור לך אותו תוך הרצה אחת של המכונית).

2.הרכב לא מאיץ כראוי- אם אתה מרגיש גמגומים תוך כדי האצה,או למשל כשהרכב עומד ואתה נותן לו גז הוא מתמעמע עד שהוא מתחיל להאיץ אזי התערובת שלך עשירה מדי בדלק,המנוע מוצף ולכן לא מאיץ כראוי.

כיוון המנוע במכוניות האלה מאוד עדין,סיבוב אחד יותר מדי של הסיכה והמנוע עשיר מדי ומתקשה לנסוע כראוי,סיבוב אחד פחות מדי והמנוע בתערובת ענייה מדי,הרכב טס ואתה בדרך לשרוף את המנוע (הדלק ברכבים האלה הוא גם מה שמקרר את המנוע).

3.אני אישית הייתי משתמש תמיד ב-SIDE WINDER,זה דלק מאוד יקר אבל מאוד איכותי.

4.לגבי פלאגים,בהנחה והרכב שלך עם מנוע רגיל ולא איזה משהו מיוחד (כמו סדרות מסויימות של RB או נוברוסי כמו המנועים שהיו לי) פלאג רגיל אמור להספיק בהחלט,אני נשאר בעמדה שככל הנראה המנוע שלך לא מכוון כראוי).

במנועים התחרותיים המיוחדים כמו אלה שציינתי יש לעיתים דרישה לשימוש בפלאג "טורבו" שהוא חם יותר.

5.פילטר אויר- לפני שאתה מתחיל להסיע את המכונית בשטח חובה לשמן אותו (אפשר עם שמן מכונות או שמן ייעודי לפילטר) אבל לשים לב שלא משמנים יותר מדי אחרת הוא ייסתם והמנוע כמובן יישתנק,בהתאם לסוג השטח תנקה עם מברשת את הפילטר מדי פעם כדי שלא יהיה סתום,אחרי שהפילטר כבר התאבק אל תשמן אותו שוב בשטח,רק לאחר גמר ההרצה והניקוי בבית תשטוף אותו ותשאיר אותו יבש ונקי,לפני ההרצה שמן אותו שוב.

ממליץ לך להצטייד במד לייזר למדידת טמפ' של המנוע\פלאג,זו אינדיקציה מעולה למצב המנוע,הוא יכול להעיד על כיוון המנוע, טיפ נוסף זה אל תניע את המכונית ותתן לה לעמוד במקום יותר מדי,כאמור למכוניות האלה אין קירור מים,הקירור מתבסס על זרימת הדלק וזרימ האויר סביב תעלות האוירור של ראש המנוע,מכונית עומדת מונעת= מכונית מתחממת.

שאלה חשובה נוספת,איזו הרצה עשית למנוע ?

פורסם
לגבי חלקים של אופנה, היבואן של אופנה היה פעם טיסני אביב, אבל הוא נסגר, וכך גם ברז החלקים לכל בעלי האופנה.

אתה יכול לנסות אצל אלון ("הובי ניטרו" ברעננה) הוא הסיכוי הכי טוב שלך.

נכון, ממנו קניתי את המכונית.

עכשיו היא יושבת בחדר בצד עם המנוע מפורק, אני צריך סרבו ועוד כמה דברים קטנים.

ממה שאני זוכר, אני תדלקתי בביירון פיול, קניתי מחנות שאז בזמנו הייתה ברחובות.

אולי אני אחזור לתחביב :-D

• תוכן חדש...