Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב הוא יונדאי אקסנט שנת 96 ידנית.

לא מזמן תוך כדי נסיעה נסדק לי הרדיאטור,החלפתי אותו לרדיאטור חדש.

קניתי רדיאטור והחלפתי אותו לבד. הרדיאטור שקניתי הוא של המנוע 1500 והמנוע שלי הוא 1300.

עכשיו אחרי החלפת הרדיאטור יש לי בעיה עם הונטה כנראה,לפעמים היא נדלקת ולפעמים היא לא. ברדיאטור אין נזילות ולרמות זאת כל פעם שאני פותח את הפקק חסר מים אומנם מעט אבל המפלס יורד. אני ממלא מים בחזרה ואז מגלה שעוד פעם חסר מים ברדיאטור אבל המפלס במיכל עיבוי עלה.

יכול להיות שהבעיה נוצרה בגלל שהתשמשתי ברדיאטור של ה1500 במקום ל1300? חשוב לציין שלא היו שום הבדלים בגדלים של הרדיאטור והכל התחבר מצוין.

עוד משהו,אם דופקים על הוונטה היא מתחילה לעבוד חזק יותר,אם היא לא נדלקת מעצמה ונותנים לה סיבוב היא פתאום מתחילה לעבוד גם.

פורסם

ענית לעצמך תשובה.

ברגע שהוונטות לא עובדות, המים ברדיאטור רותחים, וחלקם נפלטים מצינור העודפים.

(וונטה תקינה זו אחת שעובדת בלי צ'אפכות, או סיוע)

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

• תוכן חדש...