Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר מתח לרכב 300W

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות ממיר מתח לרכב של 300W ולהפעיל בו מכשירים של 200W מקסימום

אלה שאלותי:

1.האם זה יפגע בביצועי הרכב?

2.האם הרכב חייב להיות מונע או במצב נסיעה? או שאפשר שהאוטו לא יזוז?

3.זה עלול לפגוע ברכב או במוצר שאני מחבר?

4.כמה זמן בערך אני אוכל להפעיל את המכשיר בעל המפרט הבא:230V ~ 50Hz 150W?

מפרט הממיר:

Output voltage: 220V Ambient temperature: 0 C 40 C

Working voltage: 10-15V Under-voltage alarm: 10.4~11V

Lasting output power: 240W Low-voltage shutoff: 9.7~10.3V

30 minutes lasting power: 300W Over-voltage shutoff: 14.5~15.5V

Peak power value: 600W Volume: (L W H) : 128 90 49mm

Output frequency: 50 2HZ Weight: 595 gram

Output wave type: modify sine wave

Maximun power: 90%

12V output, the power consumption of the transformer in load-free state:

פורסם

1. באופן תיאורטי כן. מבחינה מעשית כנראה שלא תרגיש בהבדל.

2. בהנחה והמצבר שלך תקין, כנראה שתוכל להפעיל את המכשיר המסתורי לפרק זמן מסוים גם כשהרכב כבוי. לא רצוי למשוך את הפעולה לאורך זמן כי אתה עלול "להיתקע" עם מצבר חלש שלא יצליח להניע את הרכב.

3. כן, תמיד יש סיכון כזה.

4. תלוי בסוג הרכב, בתקינות האלטרנטור והמצבר, בצריכת הזרם המעשית של המכשיר המחובר וכן הלאה וכן הלאה.

5. עכשיו כשהחיפוש חזר, אני ממליץ לך לחפש קצת בארכיון הפורום שרשורים בנושא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב ש 150 Wמשמעו כ 12-13 אמפר לפחות. חיבורי המצית מתאימים ללא יותר מ 10A לכן תידרש להתקין חיבור מיוחד לממיר או שאחרת תשרוף את הנתיך! (אפשר גם להחליף לנתיך חזק יותר, אבל פחות מומלץ בעיקר בגלל עובי החוטים שלא מתאים).

בנסיעה סביר להניח שלא תרגיש דבר אבל כאשר המנוע לא מונע המצבר יתפרק לך במהירות ולכן לא מומלץ להפעיל הספקים כאלו ללא מנוע מונע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...