Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא האמינות מפריעה לי, אלא הרעש. כמה נעים יכול להיות שיוט ב 3000 סל"ד ? זה לא צורך המון דלק ?

לאבא שלי הייתה לנסר חדשה שנת 93 שנקנתה מהחברה, 3 הילוכים , גיר אוטומט, רוב הנסיעה המנוע שקט,

עד שהרכב הגיע לאיילון ...

תודה.

אני לא זוכר מה הסל"ד של האאודי בנסיעה על 100, אבל אין ספק שהשיוט בה שקט ונעים יותר מברוב המכוניות החדישות עם 1600 אוט'. ובאופן כללי, המכונית הזו מרגישה מאוד לא מתאמצת, לא רועשת, עושה הכל באלגנטיות ועם פוקר פייס. וכל זה במכונית כבדה עם גיר אוטומטי מיושן. שוב, לא הייתי חושש מהמנוע הזה רק בגלל שיש לו 8 שסתומים.

אגב, יש יתרון ל-8 שסתומים (מעבר לפשטות מכאנית) שבדרך כלל הם יותר יעילים מבחינת מומנט מאשר מנועי 16 שסתומים.

בכל אופן, קבל ח"ח על הכיוון שלך. אולי משפחתית 1.6 ידנית גרמניה/צרפתיה זה נשמע סטנדרטי לגמרי באירופה, אבל בארץ זה בהחלט שינוי מרענן.

ולסיכום, אני חושב שהשרשור הזה יוכל להתקדם לאנשהו רק אחרי נסיעות מבחן ברכבים הרלוונטיים. אל תשכח לעדכן.

פורסם

תהיה נסיעת מבחן. אני עובד על זה מאתמול. עדכונים בהמשך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לא הייתי קורא לליאון 1.6 הידנית עגלה.

הכל תלוי למה אתה משווה. ולהשוות ל-1.8 טורבו שעולה עשרות אלפי שקלים יותר זה לא ממש הוגן.

החיים לא הוגנים,

אתה צודק, לא הייתי קורא לה עגלה, אלה כמו שאמרתי עגלה בלי סוסים.

הלאון היא רכב כבד, לתת לו מנוע 1600, גם עם גיר ידני פשוט מסרס אותו.

ואני לא יודע כל כך מאיפה הנתונים שלך, אבל הTSI לא בהרבה יקרה יותר מהדגם 1600 ושווה פי כמה מונים

תקציב לא יותר מ 120K ש"ח.

אין לי צורך ברכב מרוץ, 1600 ידני יספיק לנסיעות שלי.

מה הרתיעה אותך בקונסולה המרכזית ? מדובר על הדגם שאחרי מתיחת הפנים, לדעתי היא ממש יפה, ולא אפורה כמו ומשעממת כמו הדגמים שהגיעו עד עכשיו.

אני איתך, לא מדבר ברכב מרוצים, אם לאבא שלי שנושק את ה-60 הוא מתאים כשכל שירותו הוא בראשית מכונית משפחה אז גם לך הוא יתאים.

אני גם לא רואה את הסתירה, זו פשוט תרומה מעולה לכסף.

בכל מקרה עם התקציב הוא רק 120K אז זה יורד מהפרק

עם 120,000 ש"ח, למה לא לבדוק את המאזדה 3 החדשה ?

ולכן ציטטתי פה את אלון, אם כבר מדובר על תקציב כזה יש רכבים שנותנים הרבה יותר בכסף הזה דוג' המזדה 3

לגבי הקונסולה,

בלאון שלי הכל מעוצב, המושבים המראה החיצוני, ההגה, הכל... , הקונסולה נראית כאילו המהנדסים בספרד לא כל כך ידעו מה לעשות והרכיבו חתיכת פלסטיק גדולה.

שלא תבין אותי לא נכון, השד לא נורא, זה לא שהיא מכוערת, אבל דווקא מהכל , זה החלק החלש שלה לדעתי.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
קודמך כותב דברי טעם. 8 שסתומים נשמע מיושן, אבל למנועים הללו מומנט עדיף על אלו המצוידים ב 16.

רועי, נאלץ שלא להסכים איתך - 1.6 16V (עם 105 כ"ס, כמו בפביה ובאיביזה) מרגיש טוב יותר מול 1.6 8V (עם 102 כ"ס) - יותר מומנט, יותר הספק והרבה יותר רצון ויכולת לטפס מעלה בסל"ד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עדכון:

אחרי נסיעה על שני הרכבים ההחלטה נפלה על הליאון, לא בגלל שהיא טובה יותר, אלא כי אין יותר C4 ידניות, והבאה שתגיע תהיה עוד 4 חודשים.

ה C4 הרבה יותר שקטה ונעימה, ה 16V עושה את שלו למרות ה BODY הכבד. למרות שטיפה קשה ביציאה מהמקום, זה לא נורא בכלל מבחינתי, ונסיעת מבחן שעשיתי הייתה על גיר אוט' ככה שאני מניח שעם גיר רגיל ההרגשה אפילו יותר טובה, אבל אין.

בליאון מרגישים שהמנוע טיפה "צועק", משייט ב 100 בערך ב 3000 סל"ד, כאילו חסר לו עוד הילוך, אבל בקטנה, לצרכים שלי זה יותר ממספיק, נסיעות ארוכות לא יהיו איתו, וגם אם כן, צריך ווליום קצת יותר גבוה ברדיו (שאגב מגיע עם יציאה למגבר, שזה סוג של יתרון, אחרת אי אפשר לשים סאב, אלא אם קונים מנחתים , או מתאם יקר מעל 1500 ש"ח) ואז גם את המנוע לא שומעים.

התייעצתי עם עוד חברים טובים שאני מעריך את דעתם, ואז נפלה החלטה.

תודה לכולם על הטיפים והעזרה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה לשניכם.

פורסם

תתחדש ותהנה, קנית רכב יפה ומעניין.

ובמקרה שלרגע חששת מסחירות - דע לך שכבר יש לך קונה פוטנציאלי בעוד שנתיים-שלוש...

פורסם

אם הייתי חושש מסחירות הייתי הולך על המזדה שהציעו לי.

לא יודע מה יהיה עוד שנתיים אבל נכון לעכשיו:

אין גולף ידניות 1600 , אין ליאון ידניות 1600 (קניתי את האחרונה) ואין C4 ידניות 1600.

לא יודע מה המצב אצל יתר היבואנים, אבל אין להשיג רכבים ידניים שהם קצת יותר מגרנדה פונטו.

המשלוחים הבאים לפי מה שבדקתי יגיעו עוד 3 - 4 חודשים גם לצרפתי וגם בקונצרן הגרמני.

עוד שנתיים - שלוש ... אלוהים גדול.

• תוכן חדש...