Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי שאני קונה את הרמקולים באלה - http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20 אחרי כל התגובות הטובות שראיתי על הקומפוננט הזה, ביררתי ונאמר לי שהרמקול הזה יותר מידי גדול בשביל הדלת הקידמית שלי , הוא הזכיר משהו על עומק משושה או עיגול.. לא יודע מה זה אומר .. אבל אתם אומרים שאין מצב שאני יכול להתקין את הרמקולים האלה ברכב שלי ?! :-(

הרכב שנת 2001 306 סאדן.

פורסם

אתה יכול להרחיב יותר מזה?

אין לי מושג מה אתה אומר פה.. ואם אני קונה תרמקולים האלה כמה התקנה כזו תעלה לי ?

תודה :]

פורסם

בניה בדלתות יכולה להיות יותר מאופציה אחת , אתה יכול לבצע חיתוכים בדלת , בנית פוד או תושבת מעץ לרמקול שישב טוב בדלת , יש מגוון אפשרויות .

מחירים ? תלוי באיכות העבודה , במתקין וכו'... אני לא מתמצא במחירים אתה יכול להתקשר ולבדוק אצל מתקינים שונים כמה זה עולה.

פורסם

אז אם זה בעומק זה אומר שהרמקולים יבלטו החוצה ואני לא יוכל גם לשים את הכיסוי המקורי של הרכב?

אני ממש רוצה את הסט הזה אין לי עוד 300 400 שקל לשים על משהו באותה רמה..

פורסם

בפיג'ו 306 זה 5.25'

מציע לך לפנות ליוסי alpine מהפורום ולהתייץ לפני שאתה רץ לקנות את הסט.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

לא כל רמקול 6.5 הוא אותו דבר יש כל מיני דברים משתנים כמו, עומק ,צלעות של הרמקול,מגנט הקוטר החיצוני והפנימי

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...