Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ראיתי לא מזמן ת'רד שמישהו רצה לחבר רדיו דיסק בבית ואהבתי את הרעיון. כיום יש לי זוג רמקולים בחדר 50W R.M.S 87db , חשבתי שחיבור כזה יהיה יותר אסטטי כיוון שיש לי סתם מערכת סטריאו פשוטה וגדולה שאליה מחוברת הטלוויזיה. רציתי לדעת אם כשאני יחבר את הטלוויזיה לרדיודיסק דרך הAUX האיכות תהיה גרועה או שאין הרבה הבדל מהחיבור דרך ה- AUX שיש במערכת סטריאו הנוכחית (AIWA )? ודבר נוסף שרציתי לדעת הוא אם ההגברה של הרדיו דיסק תספיק לרמקולים?

תודה מראש לעונים.

יש אנשים שהולכים לישון בשביל לחלום..ויש אנשים שנשארים ערים כדי להגשים אותם...!

פורסם

שלום!

מבחינת איכות - קשה להגיד. יש הרבה גורמים. גם איך כניסת AUX מתוכננת וגם מה המבנה הכללי של מגבר ברדיודיסק, רק דע שכבל AUX גם משפיע על איכות (כבל ארוך ודק יכול לקלוט ולגרום להפרעות)

עקרונית הרדיודיסק אמור להתאים (אין ראדיודיסק שמסוגל להוציא יותר מבערך 30 וואט ב14.4V כל שאר הנתונים - פרסומת והתחכמויות או שלפרקי זמן ממש קצרים). רק ייתכן ועוצמה לא תהיה ממש גבוהה. הרי הרדיודיסק מוזן מ-12V גם הנצילות של רמקולים לא ממש גבוהה.

במקרה כזה - רק לנסות. אם יש חשש שרדיודיסק יגרום לשריפה של רמקולים - אל תדאג, לא צריכה להיות בעיה עם זה

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אם ההתנגדות של הרמקולים היא 8 אוהם, כנראה תצטרך להגביר את המערכת לרמות גבוהות, ושם מתחילים עיוותים שמיעים, לפחות מהגברה פנימית של רדיודיסק.

מתחדשת*

פורסם

תודה על התגובות אני ינסה לחבר נראה איך זה ישמע. במידה ואני רוצה לחבר מגבר רכב בבית (לא מעוניין סתם בשביל לדעת), איך מחברים? גם דרך ספק של מחשב?

יש אנשים שהולכים לישון בשביל לחלום..ויש אנשים שנשארים ערים כדי להגשים אותם...!

פורסם

שלום!

לחבר מגבר של רכב בבית - עניין לא כ"כ פשוט. מגבר של רכב חייב מתח יחסית נמוך ואספקת זרם גבוהה. במגברים ביתיים עושים דבר הפוך - מזינים מתח גבוה כדי לקבל צריכת זרם נמוכה יחסית. ספק כות של מחשב יכול לספק בין 10 ל-18 אמפר(תלוי בספק). זרם כזה יספיק רק למגבר חלש יחסית. עדיף ללכת על מגבר ביתי או מגבר DIY מבוסס על מעגל משולב ולבנות ספק מתאים.

יש עוד כמה בעיות נוספות שקשורות ביצירת 12 וולט ממתח רשת והמרה של 12 וולט למתח עבודה בתוך מגבר. יש אפשרות להפרעות בהספקת מתח. במילים אחרות - כאב ראש.

אפשר לנסות ולהתקין מגבר חלש יחסית (2X35 או משהו בסגנון).  

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...