Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה המגבר התחיל להיכנס יחסית המון למצב הגנה,

לא הבנתי מה פשר העיינין עד שניגשתי לאחור והרשגתי שהמגבר חם,

החלטתי להרכיב 2 מאווררים [ כמו של מחשב נייח או טיפה יותר גדולים] לפני שאבצע מהלך כלשהו ועל מנת לא להרוס חלילה רכיב כלשהו,

אני רוצה להתייעץ איתכם, איזה מאוורר לחבר, באיזו מיקום וגודל על-מנת להפיק את המירב ממנו.

ואיך אני מחבר אותו, פלוס מהמצבר ומינוס על שלדת הרכב? כמו במגבר? אשים מפסק על הדש לכל מקרה.

חשבתי לחבר אותו על מגש הרמקולים מאחורה, אחד מכניס אוויר ואחד מוציא, אציין שאין רמקולים מאחור, אני מסתפק בקומפוננט של מורל [דוטק אוביישן 6] על הרנו קליאו 95'.

בתור המשך אדביק חלונות כהים על השמשה האחורית כדי שלא יכנס אוויר חם לאזור שצריך לקרר.

יש המלצות, דעות?, יעוץ?

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

היה עוזר כמה תמונות של מיקום המגבר.

חבר מאווררים דרך ממסר לפי השרטוט הבא.

שים לב שאם המגבר לא קבור במקום לא מאוורר ו/או בעייתי, ייתכן והוא מתחמם כתוצאה מסיבות אחרות והמאווררים לא יפתרו לך את מקור בעיית ההתחממות.

פורסם

המגבר נמצא מאחורי המושבים האחוריים, כברירת מחדל של רוב מתקיני ישראל.

אציין שהוא אכן קבור, תא המטען אינו נפתח כי אין ורך בכך, ואין חורים במגש, הכוונה, לא היו רמקולים 6*9 מאחור והם הוסרו, המגש אטום לחלוטין ולכן אין כניסת אוויר למקום.

בעבר, המגבר וכלל המערכת היו מותקנים על פיג'ו 205 שדווקא בה היו חורים לרמקולים 6*9 ולא היו 6*9, המצב איפשר לאוויר מהחלונות הפתוחים להיכנס ולקרר את המגבר, שהיה ממוקם באותו מקום בדיוק הממוקם כעת.

אפשר לקבל הסבר על השרטוט, לא ממש הבנתי כמה נקודות.

עריכה: הבנתי, ממסר - צריך אחד מסויים?, של ניתוק ביפר מתאים? יש לי אחד שלא בשימוש פשוט .

HU - Pioneer DEHP5950IB

פורסם

כל מה שחסר לך בנושא הזה הוא Relay , אבל אני חושב שאם אתה מעביר כבל REMOTE חדש מהרכב לאחורה , אז אתה לא תצטרך RELAY מכיוון ששני מאווררים אינם דורשים וואט גבוה מידי .

שוב לא בטוח, תנסה להפעיל אותם ללא הRELAY ואז תראה אם הם עובדים כמו שצריך או לא . אם לא תרכוש RELAY לא משהו רציני .

יום טוב

יעקב

וכדי להבהיר לך את הסירטוט :

כבל הREMOTE מתחבר למכשיר הנקרא RELAY , כבל מתח + מתחבר לצידו השני , מינוס לצד השמאלי בדיוק כמו שמסורטט בתמונה , הצד הימני מתפצל והוא מחובר לשני ה+ של המאווררים ולרמוט של המגבר .

הכבל השחור של המאוורים (המינוס) מחובר לשילדה של הרכב (מאיפה שמגיע המינוס למגבר.)

וזהו זה כל הנושא.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אל תחבר מאווררים ללא ממסר

הזרם שיציאת הREM מסוגל להוציא הוא נמוך מאוד - אם אני לא טועה 0.5-0.8 A .ברגע שהמאווררים ימשכו יותר אתה תסרוף את היציאה . :twisted:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

יעקב. זה יפה לרצות לעזור. אבל צריך לדעת מתי. ובאמת לדעת את התאוריה והמעשי של מה שאתה אומר!.

אבל אמרו כבר לפני. מאוורר הוא בין 0.5A ל1A. ויציאת REM היא כ0.5A בסך הכול.

חייבים לחבר REM למאווררים.

אגב הסקיצה פשוטה.

לריליי יש 3 רגליים של + ורגל אחת של - (מינוס)

רגל אחת היא מינוס ממול מחובר פלוס (REM מגיע מהרדיו דיסק)

ושתי רגלים שהן פלוסים. אחת היא פלוס נכנס (מגיע מהכבל מתח של המצברים. חייבים פיוז הגנה לכבל הזה)

והשני הוא פלוס ממותג (יוצא לפי הדלקת הרדיו דיסק) הולך למגברים לחיבור REM ולמאוורים.!

יש לריליי מיספור על הרגליים.

אני לי זוכר אותו כרגע. אבל דרך פשוטה לבדוק.

אתה לוקח מנורת ביקורת. מחבר צד אחד לפלוס וצד שני לריליי לוקח רגל אחת מול ואת זאת שממולה. ואותה מחבר למינוס.

עם המנורה נדלקה והיה קליק. זה החיבורי פלוס מינוס.

עם אין קליק ואין אור. זה החיבור של הפלוס נכנס והיוצא!

ואז בודק את 2 הרגלים האחרות. שוב יש קליק. אז זה הפלוס מינוס!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה לכולם, אני חושב שהבנתי את התהליך, אגב מאיפה אפשר להשיג ממסר מתאים?

HU - Pioneer DEHP5950IB

פורסם

אין צורך באחד מסויים?

יש לי אחד של הביפר של רב בריח שלא בשימוש, אפשר להתשמש בו?

שמתי לב שיש לו 5 חיבורים ולא 4 כמו בשרטוט, פשוט לא לחבר כלום לאמצעי?

HU - Pioneer DEHP5950IB

פורסם

סבבה, הבנתי איך זה עובד, איזה פיוז צריך לשים?

ואפשר לחבר את הרימוט דרך המגבר?

HU - Pioneer DEHP5950IB

פורסם

עד כמה שידוע לי אין צורך בפיוז לפני ממסר.

אם אתה מתעקש תבדוק עד איזה זרם הוא מיועד לעבוד, ותחבר פיוז בערך זהה או נמוך מהרשום.

מתחדשת*

פורסם

הוא יכול לעמוד בזרם של עד 40 אמפר.

אתה יכול לשים פיוז בערך זה או נמוך יותר.

כל עוד ערך הפיוז לא יהיה נמוך מהזרם הנדרש להפעלת מספר המאווררים שתחבר+ הממסר, לא תהיה בעיה.

מתחדשת*

פורסם

בקיצור אני אשים פיוז 40A.

איך אני אמור לדעת אם הזרם שהמאווררים והממסר לוקחים לא נמוך יותר מהזרם שהממסר יכול לקבל?

כי אם הם לוקחים יותר ביחד אז משהו פה ילך לעזאזל.

HU - Pioneer DEHP5950IB

• תוכן חדש...