Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן פרימרה. כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי לנטיס 1.8 שנת 2001 וחשבתי להשתדרג ולהחליף לאוטו קצת יותר מעניין ואולי גם קצת יותר חזק בתוספת קטנה של כמה אלפי שקלים.

חשבתי על הניסאן פרימרה משנת 2002-2003 עם גיר רציף 6 הילוכים רציתי לדעת ממי שיודע איך היא מבחינת אמינות, נהיגה,וצריכת דלק. יש לציין שרוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר וחשוב לי גם הנוחות והביצועים.

אודה לכם מאוד אם תענו לי.

פורסם

היי,

הייתה לנו פרימיירה 5 שנים(מ2004 עד השנה שהוחלפה ע"י אוונסיס),הרכב נוח מאוד הביצועים אפילו עדיפים על האוונסיס(אך יש תגובה מעצבנת בין הלחיצה על הדוושת גז עד התגובה של המנוע),צריכת דלק ממוצעת לקטגוריה לא משהו מיוחד הייתה אוטו מאוד מאוד נחמד,אמינות מצויינת הבעיה היא זה המסוכים המורשים שפשוט גורמים נזק עם כל כניסה שלה למוסך,המסוכניקים שמה פשוט לא מסתדרים על המחשבים שלה ועשו לנו המון צרות עם המחשבים של הפרימיירה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

המאזדה מתנהגת בצורה ספורטיבית יותר מאשר הפרימיירה אבל מבחינת הביצועים של המנוע והגיר הפרימיירה מציעה יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...