Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה!

יש לי בעייה בסוברו היפה שלי , אני כל זמן מריח ריח של דלק בזמן הנסיעה .

בדקתי בחיבורים של הפילטר הקדמי בקרבורטור וליד הטנק אין שום סימן לבעיה.

אם מישהו מכיר את התופעה אשמח אם יוכל לעזור.

פורסם

נראה לי שעליתי על הבעיה בעצמי - שהתקנתי מגבר לאוטו אז הוצאתי את יריעת הבידוד שיושבת בין הספסל האחורי לבגאז' ולכן מריחים דלק.

אני צודק?

פורסם

שלום רב !

אין קשר בין יריעת הבידוד ולריח של דלק, אלא אם נשפך לך גריקן דלק בתא המטען, או הרכבת המגבר חוררה את טנק הדלק, (בספק רב).

בדוק אפשרות של מסנן דלק תחתון נוזל, או צנרת דלק יבשה וקרועה בחיבור למסנן דלק תחתון ,או קרבורטור נוזל ,או מציף.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדוק את הצנרת ,בדוק בתא המנוע אם יש ריח ,ובדוק מתחת לאוטו.

אצלי למשל בחיפושית היה ריח של דלק בסיבוב שמאלה פתחתי את הבגז' וגיליתי ששהנשם נקרע ונזל קצת דלק .

מיד לאחר ההחלפה שלו הריח נעלם .

מומלץ גם לבדוק את הצנרת דלק שמתחברת לקרבורטור אצלי היא היתה סדוקה אבל לא היה ריח וזה עולה גרושים למטר ויש לך ראש שקט ופחות ליכלוכים שיכנסו לקרבורטור.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...