Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לבדוק לפני שקונים 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו לא חיפוש, רק דיפדוף מזערי לאחור,

והופס, שאלה על המדוברת ביותר בפורום. כמה טבעי, כמה פשוט, כמה קל.

אמנם מדובר שם על ראלי, אבל זה בדיוק אותם חששות

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=29549#top

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

פתח את מיכל נוזל הרדיאטור. בדוק את צבע הנוזל. אם הוא שקוף - כלומר מים רגילים, זה רע. אם הוא ירקרק - הנוזל הוא כנראה נוזל ייעודי של פז'ו וזה מה שצריך להיות כדי לשמור על ראש מנוע במצב לא אכול. כדאי לבדוק גם אם הטיפולים השוטפים לרכב בוצעו בזמן (היסטורית טיפולים) ולתחקר את הבעלים על הטיפולים, סוגי השמנים, הנוזלים וכולי. לרוב מישהו שמטפל ברכבו היטב ידע להסביר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה מוסך אתם ממליצים לעשות את הבדיקה באזור של תל אביב ואם הוא בודק לי הכול הוא רק את הבסיס

תשמע, לפי דעתי תנדוד מעט דרומה, לקומפיוטסט ראשל"צ.

5 דקות מצומת בית-דגן.

פורסם
עזרה אנשים מה מוסך בודק באוטו???

למה לבדוק לפני קניה במוסך?

תבקש היסטורית טיפולים, למוסך תלך אחרי המכון בדיקה במידה ותרצה לברר עלויות של תיקונים מסויימים או בעיות מסויימות.

גיא.

פורסם
איזה מוסך אתם ממליצים לעשות את הבדיקה באזור של תל אביב ואם הוא בודק לי הכול הוא רק את הבסיס

תשמע, לפי דעתי תנדוד מעט דרומה, לקומפיוטסט ראשל"צ.

5 דקות מצומת בית-דגן.

מצטרפת להמלצה.

אני בדקתי שם את ה- 106 אצל עמית מהפורום, והייתי מאד מרוצה מהתוצאות ומהיושר שלו.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תוכן חדש...