Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב מה עושה רוב אוכלוסיית הארץ כאשר צופרים להם:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/14420/@@/poll

אומנם 44% מתוך 1124 מצביעים בסקר ( נכון ל- 21/8 בשעה 11:32) ענו שהם בודקים אם הם עושים משהו לא נכון, ובמידה וכן הם מתנצלים (נתון שאישית הפתיע אותי) כל השאר צופרים חזרה או מתעלמים או מתעצבנים. :evil::roll:

מה שאומר שרוב הנהגים במדינה עושים במודע או לא משהו שגורם לאחרים לצפור להם (גם אם לא תמיד מוצדק ) ובמקום לשאול את עצמם "איפה טעיתי?" הם עוד מתעצבנים מזה.:mm_mad:

מסתבר שאין גבול לאטימות ואגואיסטיות.

ככה נראים פניה של מדינת ישראל שנת 2009?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כן, ככה נראים פניה של מדינת ישראל.

ממש לא צריך שום סקר כדי לדעת את זה.

מספיק לקרוא את השירשור של הנהג חדש שנוסע בשמאלי. (ושם לפחות הוא עוד פתוח לקבלת ביקורת בניגוד לרוב עם ישראל.)

פורסם

פיש, יש הרבה נהגים חדשים שנוסעים בשמאלי כי לא לימדו אותם מה משמעותו, הדבר היחיד שהמורה אמר להם זה "שמור על הימין"

ומתוך אי הבנה הם מתנחלים בשמאלי ולא מבינים למה מסנוורים אותם, פותח השרשור המדובר לפחות מעוניין להבין מה הוא עשה לא בסדר.

או לפחות ככה נראים הגולשים של וואלה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

זה לא ממש מדגם מייצג. בשביל מדגם מייצג, צריך לעשות סקר עם סוקרים וכל מיני חישובים בסטטיסטיקה...

לגבי הצפירות.

כמה פעמים צפרו לך עוד לפני שהרמזור התחלף לירוק?

כמה פעמים צפרו לך כשהאטת לפני תמרור תן זכות קדימה?

כפה פעמים צפרו לך אנשים בגלל טעות שהם עשו?

הפעמים היחידות שצופרים לי, זה רק ברמזור ותמרור תן זכות קדימה. למה? כי לאנשים אין ממש סבלנות והם לא רוצים להיכנס לצומת בבטחה...

פורסם

הסקר לא יעיל מכיוון שכל מקרה לגופו.

יש מקרים שאתה מגיב בכעס, יש מקרים שאתה מתעלם ויש מקרים שאתה מבין שעשית טעות.

פורסם

מזכיר לי מקרה שקרה לי לפני יומיים.

נסעתי לי לתומי ברחובות חיפה (שדרות הנשיא) בנתיב השמאלי, שכן רציתי לעשות פרסה בצומת הקרובה (שדרות הנשיא - טשרניחובסקי) תוך כדי שאני מתקרב לצומת ומאט לקראת רמזור אדום, אני חולף על פני צומת T ימינה (אני נוסע ב"ראש" של הT)

כשפתאום מהנתיב הימני מגיחה לה בחורה, חותכת את הנתיב שלי ומתחילה לבצע פרסה ממש "עליי". כמובן שאינסטינקיבית (וואו זאת מילה קשה:lol:) אני נוחת על הברקס וצופר, והיא בטוב ליבה האינסופי שולחת לי מבטים עצבניים של "למה מה קרה?!" וממשיכה לסוע.

נראה לי שמשפט של ג'רמי קלארקסון על רכב כלשהו (לא זוכר איזה) שאמר שהדבר הכי מרגש שקורה באותו הרכב זה שאתה עדיין חי כשאתה מגיע ליעד שלך תופס לגבי הכבישים שלנו

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
כמה פעמים צפרו לך עוד לפני שהרמזור התחלף לירוק?

כמה פעמים צפרו לך כשהאטת לפני תמרור תן זכות קדימה?

כפה פעמים צפרו לך אנשים בגלל טעות שהם עשו?

הפעמים היחידות שצופרים לי, זה רק ברמזור ותמרור תן זכות קדימה. למה? כי לאנשים אין ממש סבלנות והם לא רוצים להיכנס לצומת בבטחה...

מסכים עם כל מילה. אני קודם כל בודק אם אני לא בסדר. כשאני רואה שאני בסדר, אני מקלל את הבן-^$^ שצפר לי.

אם אני לא בסדר, אני מייד מתקן את עצמי.

אבל מה שהכי הורג אותי, זה שאם אתה מאיט, אתה מנייאק, ולא משנה אם זה לפני מעבר חצייה או שלט האט או רמזור, וחייבים לצפור לך.

זה כבר מתחיל להימאס עליי לגמרי. אני כבר מתעצבן מזה בלי פרופורציות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד מקרה מעצבן של צפירות. יש צמתים שבפנייה ימינה יש רמזור כתום מהבהב שאומר תן זכות קדימה

להולכי רגל שחוצים בפנייה ימינה.

בחיפה בצומת של שדרות קיש והאסיף, הרמזור לרכבים והרמזור לחצייה מתחלף לירוק באותו רגע.

כל פעם שאני ראשון ברמזור ולא מתחיל לסוע איך שמתחלף לירוק כי אני נותן זכות קדימה לאיזה זקנה שחוצה

את הכביש, מיד צפירות עצבניות מאחורי... אנשים טפשים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני אומר לך בוודאות שהרבה מהאנשים שהשתתפו בסקר הם ילדים שניראה להם מגניב לכתוב שהם מתעצבנים..

הרבה מהסקרים שם נגמרים בתוצאות מפגרות והזויות.

פורסם

התגובה לצפירה, בעיקר זו הנובעת מחוסר סבלנות, היא גם פונקציה של סוג האוטו כלפיו כוונה. בעיקרון תגובתם של נהגי ג'יפים למשל תהא תנועה סיבובית עם כף היד בבחינת : למה, מה קרה ? צפירה נוספת תתקל יש להניח בהתעלמות. במכוניות רגילות הסיכוי לאצבע משולשת החל מהצפירה הראשונה גבוה יותר. למי אסור בשום פנים לצפור ? לכל מי שהוא מאחורי הגה של טנדר ישן נטול מזגן באמצע היום ועמוס לעייפה. צפירה לאחד כזה עלולה מהר מאוד לצרף את הצופר לסטטיסטיקה של מעשי אלימות חסרי הסבר לכאורה.

פורסם

2009? איפה אתה חי? זאת המדינה שאתה חי בא ואם אתה לא רואה את זה כל יום אתה חי בבועה משלך.

אני רואה כל יום את הגועל נפש הזה בכבישים ומת להביא לצופר של רכבת לפיאסטה שלי! רק ככה אפשר לגרום להתקפי לב והוריד את הבהמות מהכביש. :)

פורסם

רוב האנשים שלחצו על "מקלל וצופר בחזרה".

אלה בטח ילדים או חבורה של נהגים עם רשיון שעוד מעט ישלל.

קרו לי מספר פעמים שצפרו לי בזמן שעצרתי מול מעבר חצייה, בכדי שבנאדם יעבור.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

בנוגע לכמה המדגם מייצג: הוא לא מייצג בכלל כי בשביל זה צריך בערך 10 אלף איש מפולחים דמוגרפית וגם אז יש סטייה.

בנוגע למציאות: אותי זה ממש לא מפתיע ממה שאני רואה על הכביש כל יום. תמיד יהיה את האידיוט שיחתוך אותך, אתה תצפור לו והוא יעשה יתעצבן עליך כאילו מה אתה רוצה ממנו.. בישראל לאנשים אין סבלנות על הכביש כמו שאין להם סבלנות ויש להם טמפרמנט מאוד חם בהרבה תחומים אחרים.

נא ליישר קו עם כללי החתימה.

• תוכן חדש...