Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YHOKAHOMA S-Drive 185/55/14 - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני להחליף רביעיית צמיגים עבור הרכב שלי מסוג Polo ‎6N2 שנת 2002. ההתלבטות שלי היא בין צמיגי קלבר במידה הנוכחית לבין צמיגי YHOKAHOMA S-Drive 185/55/14. כיוון שזה מה שיש לפאנצ'רמאכר במלאי (דגם )S-Drive.‎‏ המחיר שהוצע לי הינו 460 ש"ח עבור צמיג שבכללי זה יוצא 1840 ש"ח לרביעייה שקלבר יוצאים לי 1300

איך המחירים לדעתכם והאם יוקהומה נותנים את התמורה למחיר הנ"ל? האם לדעתכם שווה לנעול לרכב שלי רבעייה יוקרתית שכזאת או שזה מיותר ונסתפק בקלבר?

בתודה!

דודי

פורסם

שלום,

ההחלטה בבחירה בין הצמיגים היא שלך.

כמו כן, ההחלטה לשלם 500- 400 ש"ח הנוספים או לא.

שני הצמיגים מחברות טובות ונחשבים לאיכותיים.

לגבי המחירים שקיבלת, הם די דומים לאלה שבאתר הזה:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=55&s=185&sc=&mm=27&mm=113

אני מניח שתוכל למצוא מחירים יותר נמוכים, אם תעשה סקר פנצ'ריות בסביבתך.

שים לב, לקלבר קוד מהירות H, ליוקוהאמה V .

מה קוד המהירות שיש לך עכשיו? מומלץ לא לרדת בקוד המהירות מהצמיגים המקוריים.

ועוד פעם - לשיקולך, עד כמה אתה לחוץ מבחינת המזומנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בצמיגים שלי קוד המהירות הנוכחי H - משמע 210 (לא שהרכב מגיע ל-210 אבל שיהיה)

אני מאמין שקוד המהירות V לא עשוי להזיק... (240)

בכל אופן השאלה היא האם זה לא מוגזם לדעתכם עבור רכב מהסוג הזה... הרי שמדובר בצמיגים ספורטיביים.

אני מוכן להשקיע... אני רק רוצה לדעת אם ההבדל בין הסוגים יעשה את השוני באופן משמעותי על הכביש וביחס לרכב ששווה לי להשקיע עוד כסף...

• תוכן חדש...