Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אתם בטח מכירים טנדרון או שניים מהדגמים החדשים כדוגמת הקנגו, הקונקט הברלינגו והדובלו.

ברובם ניתן לראות בכל מיני פינות חלקי פח בצבע הרכב אשר ''שכחו'' להסתיר.

ראשית אני באמת שלא מבין מדוע ממשיכים לעשות זאת,

(אני זוכר שהדבר הזה היה קיים עוד בתקופת האקספרס, רק ששם הבעיה קשה יותר ויש מלא חורים).

השאלה האמיתית שלי היא כיצד ניתן להסתיר את חלקי הפח המטרידים את העין?

דיי ברור שרק כסף יפתור את זה, אז אנא, תאמרו לי בערך מהו הסכום הנדרש.

שלומי.

פורסם

הרכבים האלה הם רכבי עבודה אשר אמורים לעבור הרבה התעללויות וק"מ.

לדעתי שמים פלסטיק רק איפה שצריך וכמה שפחות בשביל שיהיה יותר מקום לאחסון מאחור, הוא במילא יפגע ויצא כאשר מעמיסים הרבה סחורה, ושיהיו כמה שפחות צ'יקצ'וקים בנסיעה וכמובן לחסוך בעלויות.

פורסם

זה תלוי הרבה גם ברמת גימור של הרכב,לנו במשפחה יש ברלינגו למשל ברמת הגימור מולטיספיס ובה אין חלקים בצבע של הרכב,

שם הכל זה פלסטיק ובאמת בלי קירקושים מיותרים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אתה יכול לפנות לחברה ולבקש שיבנו לך דגם מיוחד.

ועכשיו ברצינות, נכון הכל עניין של כסף אתה יכול ללכת למקום שעושה בניה מפיבר או לא יודע מה ולבקש הצעת מחיר, אף אחד לא יכול לתת לך תשובה כמה יעלה לך כל דבר מכיוון שאף אחד פה (גם אם הוא בעל מקצוע שכזה) לא רואה את זה מולו מן הסתם וכמובן שהרוב לא מבינים בזה.

לך למקום שמתמחה בדברים מהסוג הזה תבקש הצעת מחיר ותראה מה אתה רוצה להסתיר ותסגור עניין.

פורסם

ראשית תודה רבה על שיתוף הפעולה וההתייחסות=]

לעניין- תראו הרכב המדובר כבר קיים, ואני יודע שהבעלים שלו לא הולך לשחוט את הרכב

כמו כולם, הרכב הולך להיות מושקע ומטופל בצורה הטובה והאוהבת ביותר.

אני יותר חשבתי על רפד שרפד את המקומות או שיצפה את זה בשטיח או משהו כזה.

שאלתי היא אם זה בהחלט רציונלי ושוב, סביב איזה מחיר יכול לעמוד עבודה שכזאת,

אני לא שואל על מחיר ספציפי- בערך.

בברכה שלומי.

שלומי.

פורסם

יש לי מכרים שמתעסקים בריפודים וצבע של רכבים, לרוב הם מתעסקים עם מכוניות אספנות ושיקום רכבים. אני בטוח שהם יוכלו לעזור לך, השאלה מאיפה אתה בארץ?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• אחראי פורום
פורסם

בטוח שרפד יוכל לעזור אבל בגלל שזו עבודת קאסטום אז גם בטוח שהמחיר יהיה הרבה אלפי ש"חים.

הוא יצטרך ליצור דיפונים קשיחים (וחלקם מקומרים ולא סתם שטוחים שהם פחות בעייתיים) כדי לרפד אותם ואותם דיפונים יוצמדו (בקדיחה סביר להניח) לחלקים החשופים.

לצערי, אני נתקל רק לעיתים רחוקות בבעל מקצוע (מכל התחומים, לא רק רכב) שמוכן לעשות עבודות מיוחדות,

זה תמיד יהיה פחות רווחי בשבילם וידרוש יותר זמן והם כמובן מחפשים את טובת העסק.

זה באמת עד כדי כך מפריע לך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אתה יכול לקנות טפט בדוגמת עץ, ולגרום לתא לפנים הרכב להיראות כמו סלון עץ עתיק .. :-P

כשהייתי בן 17, חבר שלי ואני הוספתי מעט "עיצוב" לתא הנוסים של איזו מרצדס ישנה ונתנו לה מראה יוקרתי יותר, באמצעות טפט כזה.

כמובן שאין דין מרצדס כדין טנדרון ...

דני G.

פורסם

ראשית תודה רבה על התגובות.

DanyG:

טוב חח זה טנדרון, אני לא חושב שחלק חשוף ודיי גדול אמור להיות מכוסה כולו טפט עץ.

itaysamurai:

אתה מדבר איתי על פלסטיקים וכדומה, וזה בהחלט יכול להיראות מאוד יפה ומקורי,

אך יחד עם זאת החור בכיס יהיה גם נורא יפה=]

אני סך הכול מחפש עבודה פשוטה, האיכות משנה לי, כלומר איכות ההרכבה,

אבל לא חשובה לי איכות כזאת של יצירת דיפון קשיח וכדומה.

אני מחפש בסך הכול רפד שיצפה בבד בגוון צבע הדומה לפנים הרכב את החלקים החשופים, רק בד על מנת להסתיר את הפח.

הנוחות הפיזית פחות חשובה, רק הנוחות לעין.

שלומי.

פורסם

שלומי לדעתי אתה עושה שטות כי רכב כזה כניראה משמש אותך לצורכי עבודה-פרנסה. תשקיע בטיפולים בזמן, בנוחות נסיעה כמו מקרר אולי אם צריך, כיסוים למושב, מערכת סבירה עם אתה כמובן מבלה הרבה שעות ברכב. אבל על החורים הנזרקים לך לעין זה שטויות. לאט לאט תתרגל.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

הרכב הוא לא ברשותי אבל, כן הרכב ישמש לצורכי משא, אבל לא משא כבד.

הרכב נמצא בידיים טובות, בידיו של בעלים שמשקיע בכל פרמטר, והוא מסודר מאוד,

ויש דברים שמציקים לעין.

אני אבדוק את האופציה שרפי לין נתן. תודה.

שלומי.

• תוכן חדש...