Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדיוק רכישה אלא ליסינג, אבל עדיין, מה מהן עדיפה ובאיזה פרמטרים?

אני הולך להשתמש ברכב המון, וגר במקום גבוה יחסית, כך שהרכב צריך לסחוב יפה, בטיחות חשובה מאוד וכמובן נחות ואבזור...

אשמח לייעוץ.

תודה.

פורסם

שתיהן סוחבות בערך באותה המידה. ה-3 עדיין לא נבחנה במבחן ריסוק אבל ככל הנראה תקבל 5 כוכבים. לקורולה 5 כוכבים אבל עם 7 כריות והיא נמכרת בארץ עם 4. בקורולה הבלמים חלשים ודועכים מהר. נוחות נסיעה דומה למדי בשתיהן ובינונית באופן כללי, והאבזור בשתיהן דומה. ה-3 יותר מהנה לנהיגה, אם זה חשוב לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שים לב אם מדובר בתיבה אוטומטית או רובוטית בקורולה.

אם זאת רובוטית, תבצע נסיעת מבחן לפני (לדעתי אפילו מחייבים נסיעת מבחן לפני חתימת חוזה). נכון בייחוד אם אתה נוהג במקומות הררים יותר.

תבדוק רמת אבזור בקורולה ובמאזדה, לדעתי רמת האבזור בקורולה נמוכה יותר (ח"ח חשמליים קדמיים בלבד כדוגמא).

אני הייתי הולך על ה3 החדשה. אבל זאת העדפה פרטית שלי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מדובר על התיבה האוטומטית ולא על הרובוטית כמובן. וממה שביררתי בינתיים, יש קצת הבדל באבזור, לטובת המאזדה, כגון חלונות חשמליים אחוריים (שאני אצטרך להוסיף עליהם 1300 ש"ח) ו-6 כריות אוויר לעומת 4.

פרט לכך הן די דומות. פרט לכך שהמאזדה זמינה כבר עכשיו והקורולה רק מנובמבר, בגלל ביקוש... אז כנראה אני אכן הולך על המאזדה.

עניתם לי על מה שהייתי צריך, תודה רבה.

• תוכן חדש...