Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

סונג'רתי למשימה משפחתית ואני צריך את עזרתכם :-D

השאלה: האם לציין מחיר?

בעידן האינטרנט ולוחות winwin והומלס, התשובה היא כן. ברור, מודעות ללא מחיר הן היוצא מן הכלל.

אבל: הדירה ממוקמת בשכונה בירושלים שלמיטב ידיעתי מרבית האוכלוסיה שם אינה מחוברת לאינטרנט(חרדים ואוכלוסיה מבוגרת).

לכן אני הולך לתלות מודעות כמו פעם. :cry: ולמיטב זכרוני, אנשים לא מציינים מחיר במודעות כאלה.

למה כן- מסנן אנשים שמחפשים דירות זולות מהותית וחוסך לי הרבה טלפונים מיותרים (בקיצור, לא קהל היעד שלי בכל מקרה).

למה לא- עלול להרתיע אנשים שהם כן קהל היעד וניתן לגשר על הפער הקטן.

עצתכם נדרשת,

תודה.

פורסם

אם זהו אזור מבוקש לאוכלוסיה השולטת שם..אל תפרסם מחיר,אמנם יהיו לך מעט יותר טלפונים..אבל לפחות לא תפספס את השוכר הפוטנציאלי.

פורסם

מצטער, אני לא מבין את ההיגיון מאחורי אי פרסום מחיר. הדבר היחיד שזה יביא לך זה יותר טלפונים מאנשים שלא באמת רוצים את הדירה = יותר כאב ראש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצד שני.. יש לא מעט אנשים שלא יודעים "לדבר"/להתמקח/לשאול את השאלות הנכונות , ואלו הם האנשים שיראו מחיר שגבוה עבורם אפילו ב200-300 שקל(ויש סיכוי שזהו סכום שנין להוריד ע"י מיקוח קל) והם יוותרו למרות שבפועל הם לקוחות פוטנציאלים בהחלט(זאת תופעה די נפוצה אצל אוכלוסיות חלשות וקשות יום), בגלל זה גם רשמתי שלא הייתי מפרסם מחיר והייתי מוכן נפשית למבול טלפונים.

• אחראי פורום
פורסם
מצד שני.. יש לא מעט אנשים שלא יודעים "לדבר"/להתמקח/לשאול את השאלות הנכונות , ואלו הם האנשים שיראו מחיר שגבוה עבורם אפילו ב200-300 שקל(ויש סיכוי שזהו סכום שנין להוריד ע"י מיקוח קל) והם יוותרו למרות שבפועל הם לקוחות פוטנציאלים בהחלט(זאת תופעה די נפוצה אצל אוכלוסיות חלשות וקשות יום)

גם כשמפורסם מחיר, אפילו הוגן, זה לא מונע מהמתקשרים לנסות להוריד לך ת'תחתונים.

תכונה אנושית חוצת גבולות ומגזרים.

אותי אישית מעצבנות הודעות ללא מחיר ועוד יותר - אלה ללא פרטים. גם אני לא מתקשר אליהן.

לא תמיד רוצים להתקשר, לפעמים רק נחוץ לקבל מושג וטווחי מחירים על עיר/שכונה מסויימת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
גם כשמפורסם מחיר, אפילו הוגן, זה לא מונע מהמתקשרים לנסות להוריד לך ת'תחתונים.

תכונה אנושית חוצת גבולות ומגזרים.

תכונה ישראלית התכוונת,כאמור - "אנחנו לא פראיירים".

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יד2, במקומות מבוקשים אתה מתחיל לקבל טלפונים תוך דקות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

winwin פחות אפקטיבי.

יד2 והומלס עושים את העבודה יופי

שפירסמתי דירה ב 4 לפנות בוקר, קיבלתי טלפונים תוך דקות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• אחראי פורום
פורסם

יד2 מנצח בגדול. לא רק שהומלס התרוקן, כל מודעה שכבר מופיעה בו אתה תמצא אותה גם ביד2.

תכונה ישראלית התכוונת,כאמור - "אנחנו לא פראיירים".

בעיקר ישראלית אבל גם מחוצה לה לא חסרה מסחרה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...