Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור עובד ברמת באיזור תעשיה בני ברק רחוב מקביל לE&A במוסך בשם "מוסך יוסה".

נתן לי הצעה מסויימת לגבי שיפור\שידרוג\החלפת חלקים ברכב.

מישהו מכיר ויכול להמליץ או לישלול את הבחור? זכור לי שפעם שמעתי את השם ממישהו שגם המליץ עליו.

פורסם

לבחור קוראים נועם,הוא הבן של הבעלים ויש לו איביזה טורבו צהובה :wink:

כשקניתי מE&A את הסט בולמים וקפיצי הנמכה V-MAXX הלכתי עם ליאור להתקנה אצלו

בנאדם מוכשר מאוד ומבין מאוד במיוחד בתחום הוואגיות,על הדרך בליפט החלפתי גם דיסקים קדמיים,רפידות איכותיות (לא זוכר כרגע את הדגם),ובושינגים מפוליאטרן למשולשים - מחיר מעולה ומקצועיות ללא פשרות

אם היייתי גר באזור אני בטוח שהייתי קופץ יותר מפעם

הקיצר מומלץ בחום :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

איפה בדיוק הקשר לשיפורי רכב במה שסיפרת? הרי כל מכונאי של פולקסוואגן יכל לעשות את אותה העבודה?

לפותח השרשור - מה הציעו לך בדיוק. תן יותר פרטים.

Race Smart

פורסם

הוא הוציא לא מזמן S2000 טורבו מהמוסך אצלו,עשו שם עבודה מצוינת!

יש לו ידע מצוין ברכבי VAG.

והאיביזה שלו כסופה לא צהובה:wink:.

פורסם
איפה בדיוק הקשר לשיפורי רכב במה שסיפרת? הרי כל מכונאי של פולקסוואגן יכל לעשות את אותה העבודה?

לפותח השרשור - מה הציעו לך בדיוק. תן יותר פרטים.

פרטים לגבי מחירים אני לא צריך, כמו כן אינני מעוניין לחשוף על גבי הפורום את מהות העבודה ועלותה.

חיפשתי פרטים לגביו כי אני מחפש מישהו אמין ומבין בVAG גודשות.

ישנה היתלבטות קשה בין כמה מהתחום אצל מי לשים את האוטו, על כולם קיבלתי המלצות מצד אחד וטיעונים נגד מהצד השני.

לצערי התחום רווי בתככים ונקמות אישיות וקשה למצוא דעה אובייקטיבית לגבי אדם ו\או מקום מסויים :?

הפנייה לפורום נעשתה ממקום של חוסר ברירה כי משיחות אישיות על כל מקום שהיתייעצתי ישנן דעות לשני הכיוונים ואף לא אחת אובייקטיבית.

הבנתי שהוא "הידיים" ובעצם המכונאי של E&A, עדיין לא החלטתי האם זה טוב או רע.

מאז שספוילד סגר אני לא מוצא בית חם לרכב שלי, ואני כבר לא מדבר על המחירים אלא על מקצוענות לשמה. (וכבר נישברתי מהיחס המזעזע בחלק מהמקומות ככה שזה כבר לא שיקול) ולא, נא לא להפוך את השירשור למה כל אחד חושב על ספוילד כי זה כבר לא רלוונטי.

בקיצור אני מחפש ממוחה לוואגיות גודשות, האם הבחור מומלץ ו\או יש עוד מישהו שחברי הפורום יכולים להמליץ לי ממקור ראשון.

פורסם

אני אישית יכול להמליץ לך על גבי [מGI DUB] בחור מוכשר ואיכותי ברמות אני תמיד מרוצה.

כרגע הוא בפירוק עם איציק אבל עדין פעיל ועדין הבסט בכל מה שקשור לVAG ספורטיביות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא ידוע איזה שיפור אתה מחפש, לאיזה רכב, ולאיזה כיוון אתה רץ

אני יודע שהחברה מ ART performance הם לדעתי מקצועיים ברמת חול, בנוסף לזה אתה יכול לעשות את כל העבודה "אין האוס" לא כמו בכל מקום אחר, כלומר אם אתה מחפש לשפר את המנוע, להרכיב מחשב AFTER MARCKET ולכוון, הכל נעשה אצלם

אם אתה מעוניין יש לך תרד בסקאלה על אימפרזה שהם בנו מ0 . אם תרצה הפניה אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי!

יואן

A.R.T Performance

פורסם
אני אישית יכול להמליץ לך על גבי [מGI DUB] בחור מוכשר ואיכותי ברמות אני תמיד מרוצה.

כרגע הוא בפירוק עם איציק אבל עדין פעיל ועדין הבסט בכל מה שקשור לVAG ספורטיביות.

הייתי אצלם בעבר והיתאכזבתי קשות ככה שלא מתאים לי לחזור לשם.

יואן, מי אלו ART performance? לא שמעתי עליהם עד היום, יש להם אתר?

פורסם

לצערי התחום רווי בתככים ונקמות אישיות וקשה למצוא דעה אובייקטיבית לגבי אדם ו\או מקום מסויים :???:

לא, לא יכל להיות, רווי תככים? כאן אצלנו בשלולית??

על כל שם שתציף כאן תקבל יותר משתי דעות ובטוח שגם מנוגדות.

אני עשיתי אצל גי-דאב ויצאתי די מבסוט, אתה פחות. לך תראה פרויקט, תתרשם מהאנשים זה הכי חשוב, רושם ראשוני והאינטואיציה שלך הם הכלים הכי טובים.

אתה גם די ממודר מה שלא ממש מקל על ההמלצות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

הייתי אצל גי דאב ואני מכיר את הנפשרות הפועלות שם, לצערי זה ממש לא המקום בישבילי (ונא לשים לב שאני לא מוציא אף לא מילה רעה אחת עליהם)

אני ממודר מסיבות השמורות במערכת, לא מעוניין לפרסם בפורום פתוח מה יש לי ברכב ובייחוד שגם אחרי שנים עדיין אפשר לראות את ההודעות.

בסך הכל אני מחפש מישהו שמבין בוואגיות גודשות והוא אמין ומקצועי.

פורסם

מה זה משנה? :evil:

הפואנטה פה היא לא מה אני רותה לעשות (שאת זה כבר רשמתי, משהו שקשור למערכת הטורבו בVAG) אלא אצל מי אני רוצה לעשות :wink:

אני פשוט נדהם מהסקרנות פה בפורום, הציפו אותי בה"פ מה בדיוק התוכניות שלי :lol:

כשהכל יסודר אני מבטיח להעלות לפה פרוייקט מסודר ומצולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...