Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי כמה שאלות -

1.המכס עכשיו ירד לשלושים ומשו אחוז, זה כבר בפועל ?

2.אם שולחים לי מוצר מארצות הברית צריכים לשלם מכס ?

3.אם ברשימות של פקידי המכס המוצר עולה מעל 200$ אבל אני מביא קבלה שקנו את זה בפחות ? אני לא אשלם מכס ?

4.מה בקשר למשקלים ? זה משפיע רק על המחיר של המשלוח, נכון ?

תודה !!!!

פורסם

1.כן

2.כן

3.אם אתה חוזר עם המוצר מותר לך להביא עד 200$.לפעמים הם יתעקשו לפעמים לא תלוי במזל.במשלוח משלמים מעל 50$

4.משפיע ועוד איך.ככל שהמשלוח מהיר יותר ההשפעה גדולה יותר.

ראה באתר http://www.mustop.com

פורסם

זה כולל משלוח.

לדעתי זה ממש מגוחך,למשל אני פעם הזמנתי משהו שנשלח דרך UPS אז המשלוח עלה המון.

ככה המוצר עצמו עלה משהו כמו 20 דולר אבל בגלל דמי המשלוח עכשיו החבילה שווה 60 דולר ולכן חייבו אותי מכס על 60 דולר.

כאילו אם המוצר עצמו אותו מוצר אבל שילמת פי 2 על המשלוח כי רצית שיגיע מהר אז עכשיו המוצר חייב במכס.אם יש לך סבלנות לחכות עוד שבועיים ולשלם פחות על דמי משלוח אז עכשיו המוצר שווה פחות ולא חייב במכס?

למה לעזאזל מחייבים מכס על דמי שלוח?

מדינה של גנבים. :mad:

פורסם
ה50 דולר המותרים זה כולל משלוח או המוצר נטו?

כמה המכס כרגע? 30 וכמה?

תודה

35.5% מכס

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...