Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רולס רויס מרוץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה ? איזה s class long ישנה ? וגג נפתח ftw :? .

בכל מיקרה זה לפחות מקורי (טוב כמו רולס עם סופרצ'ארג'ר :lol: ).

ועם הגעתה לקלאסיקות (או לפחות עתידיות ) של מרצדס ,אז אני כמו הw201 e190 evolution .

ויותר לכיוון של הרולס ,אז כמובן שהמרצדס 600 Pullman ,אחת המכוניות (וכמו שקלארקסון אומר ,רכב של דיקטטור ).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הקשר לנהיגה ספורטיבית או ל-AC קוברה או לסר המפרי טייל-פייפ ?

אם תיקח חיפושית, מנוע וגיר 911 ושיפורים נוספים היא לא תשאר עם כל החסרונות של החיפושית. אתה יודע למה? כי חיפושית stock זו עגלה מסריחה ומה שאתה מדבר עליו אשכרה נוסע כמו פורשה. אתה באמת לא מבין את ההבדל ?

לפעמים אתה כותב שטויות שאני משתגע ממך.

גרשון היקר.

אני מציע לך לא לקרוא מה שאני כותב, משוגעים יש לנו מספיק...

בתור אחד שמחזיק רשיון מרוצים, ולמד "קצת" נהיגה ספורטיבית בחו"ל.

והתחרה מס' פעמים פה ושם, ויש לי קצת גביעים ומדליות, אני מרשה

לעצמי לחשוב שאני יודע דבר או שנים על נהיגה ספורטיבית.

בכדי להפוך לרכב לכלי ספורטיבי צריך פרט למנוע משופר (שזה הדבר האחרון שמשפרים)

לחזק שילדה, להפחית משקל למינימום, לשפר בלמים, לשפר מיתלים,כל מערכות ההגה, שפיעת גלגלים,

בולמי זעזועים, להקשיח את הרכב, לשנות יחסי העברה, קלאץ מחוזק, ועכשיו אפשר להתחיל

לחשוב איך להיות יותר טוב מאחרים.

אני לא יודע אם לך יצא לנהוג על חיפושית משופרת, לפני הרבה שנים היה אומני"ק אחד

נלסון פקה אם אני עדיין זוכר נכון, עם חיפושית כזו, שהתחרה איתנו במרוצים באשקלון,

נהגתי בחיפושית שלו, שהיתה משופרת בצורה מקצוענית, למרות הכל הנהיגה בה

היתה יותר קשה ומסוכנת מכל רכב שאני מכיר, ללא קשר להנאה, כי המבנה של החיפושית

לא מיועד לנהיגה ספורטיבית, ולא משנה מה תשים לה בתחת.

אגב מנוע פורש בחיפושית, מגיע אוטומטית עם תת שילדה נוספת ומחוזקת, ובעלת "גמישות"

מסוימת למנוע שבירה של השילדה והחלקת זנב (היגוי יתר) בסיבובים, בלי זה

תוכל להשתמש בה כסביבון לחנוכה.

בכדי להפוך חיפושית לפורש כבר עדיף לקנות מראש פורש אלה אם אתה מזוכיסט.

כך גם ה-RR אוטו מכובד מרשים ויקר, אבל רחוק מלהיות ספורטיבי סורי מיי דיר.

אבל מה אני כבר יודע, בדרך כלל אני מדבר שטויות....רן

אגב היית נוהג על אחת כזו?

VW_Rear_Dr_Open1_PScopy.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אני מסכים עם כל מילה שלך! עם כל השיפורים בעולם קשה יהיה לשנות יעוד של רכב שתוכנן בכלל למשהו אחר.

רק לייתר דיוק - החלקת זנב =היגוי יתר בעברית ולא תת היגוי שזהו בעצם איבוד אחיזה ופתיחת רדיוס סיבוב של הסרן הקדמי.

בקשר לרולס רויס כבודה במקומה מונח מעולם לא נסעתי אז אני גם לא יתן את דעתי אבל ללחוץ מנוע גדול בקו ישר נשמע לי לא רע בכלל

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מכל תחרויות הספורט המוטורי הכי משעממת לדעתי היא תחרות המאוץ בקו ישר...

0-400. אגב גם שם אין ל-RR מה לחפש, רוב ה-"מכוניות" שם הם קליפת פיברגלאס

או פייברקרבון בצורה שמזכירה רכב, אבל מכסה על צורך אווירודינאמי וניתוב "רוח" למקומות

שונים במנוע ובמכלולים.

הרכבים שם קלים במיוחד וחלוקת המשקל אופטימלית, הצמיגים מיוחדים להתמודדות עם הכוח

שניכפה עליהם וההגה מוגבל ביכולת הצידוד לכמה מעלות בלבד.

לעזרת הבלימה מגיע גם מיצנח קומפלט. אגב מה שמזין את המנוע הוא תערובת מיוחדת של קוקטיל

דלקים ואלכוהול...

אם נחזור לרגע ל-RR כל מה שיש לה, יש לה בגדול! אף אחד לא קימץ בה

חומרים איכותיים, מנוע חזק, יוקרה, הרבה עץ יקר, עור מעולה, גריל קידמי בעבודת יד,

ועוד ועוד ועוד, מי שקונה אותה, קונה אותה מסיבה אחת ויחידה.

התאוצה, צריכת הדלק, והיכולות הספורטיביות שלה הם הדבר האחרון שמעניין אותו.

בדיוק כפי שעניין את מתכנניה. - רן

פורסם

אתה פשוט לא מבין שאין שום קשר בין נושא השרשור לבין מה שאתה קורא נהיגה ספורטיבית.

אתה אוהב לדבר על מה שאתה אוהב לדבר, גם אם אין שום קשר לנושא. העיקר שתוכל להתפלסף שוב על איך משפרים מכונית ועל הגביעים שלך מחו"ל.

אתה מוזמן אלי לכוס קפה, אני אראה לך את הגביעים שלי ונראה של מי יותר גדול :roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

חברה, חדל וויכוח, הכי גדול חד-משמעית אצלו! נראה אחד מכם עם כזה!:lol::twisted::wink::-D וזה עוד אחרי הברית!

VW_Rear_Dr_Open1_PScopy.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני כבר מזמן לא מנסה להוכיח לאף אחד, שום דבר...

התשובה שלי כיוונה לבני, ואם לא נוח לך איתה דפדף....

אתה מוזמן סתם לבירה אצלינו, נשתין בשירותים (לבד) רק בשביל לפנות מקום לעוד בירה. - רן

פורסם
גרשון היקר.

אני מציע לך לא לקרוא מה שאני כותב, משוגעים יש לנו מספיק...

בתור אחד שמחזיק רשיון מרוצים, ולמד "קצת" נהיגה ספורטיבית בחו"ל.

והתחרה מס' פעמים פה ושם, ויש לי קצת גביעים ומדליות, אני מרשה

לעצמי לחשוב שאני יודע דבר או שנים על נהיגה ספורטיבית.

אני לא יודע אם לך יצא לנהוג על חיפושית משופרת, לפני הרבה שנים היה אומני"ק אחד

נלסון פקה אם אני עדיין זוכר נכון, עם חיפושית כזו, שהתחרה איתנו במרוצים באשקלון,

נהגתי בחיפושית שלו, שהיתה משופרת בצורה מקצוענית, למרות הכל הנהיגה בה

היתה יותר קשה ומסוכנת מכל רכב שאני מכיר, ללא קשר להנאה, כי המבנה של החיפושית

לא מיועד לנהיגה ספורטיבית, ולא משנה מה תשים לה בתחת.

אבל מה אני כבר יודע, בדרך כלל אני מדבר שטויות....רן

יענו הברזילאי אלוף העולם ב F1 עשה מילואים בשנות ה 80 בלבנון גר בנהריה והתחרה באשקלון בחיפושית עם 160 כ"ס במקום ה 800 כ"ס שהיה מורגל בהם ?

או שאתה מתכוון לפקה נינקובסקי הפיני ?

משופרת מקצוענית ? לא הייתי קורא כך למכונית שעושה ספין משולש , הנהג דווקא היה משופר מקצועית.

פורסם

אני חושב שגם ברולס רויס, הנהג לא נוהג במכונית באותו אופן כשהבעלים יושב מאחור או כשהוא לבד... אם הנהג צריך להספיק גם לעבור בניקוי יבש לאסוף את החליפות, לקפוץ לבנק למשוך מהקרן המשפחתית כמה אלפים בשביל טיפ למאמן של הסייחה, ולהכנס רגע לסות'ביז לקנות לאדון איזה כתב יד מקורי של קיטס שהתגלה בעליית גג, וכל זה ב-20 דקות שלוקח לבעלים לסיים את הסנדביץ' סלט עוף שלו בג'נטלמנ'ז קלאב, אז בהחלט - צריך לתת גז!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
יענו הברזילאי אלוף העולם ב F1 עשה מילואים בשנות ה 80 בלבנון גר בנהריה והתחרה באשקלון בחיפושית עם 160 כ"ס במקום ה 800 כ"ס שהיה מורגל בהם ?

או שאתה מתכוון לפקה נינקובסקי הפיני ?

משופרת מקצוענית ? לא הייתי קורא כך למכונית שעושה ספין משולש , הנהג דווקא היה משופר מקצועית.

צודק, נהייתי סנילי לעת זיקנה שמר כבר הסב את תשומת לבי לטעות הפרויידנית, מדובר באמת בפקה אחר-רן

פורסם
שלום.

מיכיון שלדעתי לא נסעתה או נהגתה ברולס אז אין לך מושג מהביצועים של הרכב הזה.

הרכב הזה לא מיועד רק לנושכי כריות ואוחזי כיורים!

רולס לא רק שהוא הרכב הטוב ביותר בעולם!!!

האמן לי אני יודע כי לי יש אחת בחניה ושאתה תהיה המום ומופתע איך הדבר הזה נוסע.

וסתם בשביל הסבבה תמונות של רולס משופרת ונוסעת. :lol:.

בברכה בני ל.

בואו לא נתלהב...סילבר שדואו סטנדרטית משנות השבעים מאיצה מ-0 ל-100 במעט למעלה מ-11 שניות...

מדובר על זמני האצה של משפחתומאטית 1600...

נכון, ההספק גבוה והמומנט מדהים אבל לא לשכוח שהוא צריך לדחוף כמעט 2.5 טון דרך גיר עם יחסי העברה ארוכים.

אלו הנתונים למבחר שנים:

Rolls Royce Silver Shadow 0 to 60 mph and Quarter Mile Times

1967 Rolls-Royce Silver Shadow 0-60 mph 10.8 Quarter mile 17.4

1975 Rolls-Royce Silver Shadow 0-60 mph 11.6 Quarter mile 18.4

1979 Rolls-Royce Silver Shadow II 0-60 mph 11.2 Quarter mile 18.4

אני בטוח שבנסיעה, התחושה היא חזקה ומהירה בהרבה מהמציאות עם כל המומנט והטונאג' הזה.

מזכיר לי שבנהיגה הראשונה במג"ח, הייתי בטוח שהוא מה-זה מהיר...750 כ"ס ומומנט אדיר מזיזים כ-50 טון...

כמובן שייתכן שהמכונית הספציפית שראית באיילון משופרת ומהירה מהמקור, או שהטוארג שלכם עייף קצת...:roll:

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
או שהטוארג שלכם עייף קצת...:roll:

או שטוארג לא לחץ.

יש אנשים שעושים בכל רמזור מירוץ וחושבים שכולם מתחרים איתם. כל "ניצחון" הם רושמים לזכותם. היה פה פעם שרשור שבחור כלשהו עם בורה 1.6 אוטומטית סטנדרטית חשב שהוא לוקח כימעט כל משפחתית 1.6 ואפילו בורה 2.0 ברמזור.

שמתי לב שאנשים בעלי רכבים חזקים בד"כ לא מתחרים ברמזורים, פתיחות בסגנון פורמולה 1 לרוב אני רואה על מכוניות ליסינג, מכסחות דשא (מכוניות קטנות שבעליהם רוצה להוכיח לכל העולם שהוא גם יכול), משפחתומטים בנוהגים עליהם צעירים ברכב של אבא וגרוטאות מתחילת עד אמצע שנות ה-90' שחיצונית ניראות רע מאוד מבחינת איך שנשמרו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
או שטוארג לא לחץ.

יש אנשים שעושים בכל רמזור מירוץ וחושבים שכולם מתחרים איתם. כל "ניצחון" הם רושמים לזכותם. היה פה פעם שרשור שבחור כלשהו עם בורה 1.6 אוטומטית סטנדרטית חשב שהוא לוקח כימעט כל משפחתית 1.6 ואפילו בורה 2.0 ברמזור.

שמתי לב שאנשים בעלי רכבים חזקים בד"כ לא מתחרים ברמזורים, פתיחות בסגנון פורמולה 1 לרוב אני רואה על מכוניות ליסינג, מכסחות דשא (מכוניות קטנות שבעליהם רוצה להוכיח לכל העולם שהוא גם יכול), משפחתומטים בנוהגים עליהם צעירים ברכב של אבא וגרוטאות מתחילת עד אמצע שנות ה-90' שחיצונית ניראות רע מאוד מבחינת איך שנשמרו.

ואותי, אל תשכח אותי, גם אני חייב להיות ראשון ביציאה מרמזורים. פשוט בלתי נשלט.

ארז רונן

• תוכן חדש...