Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

אני עומד לקנות את הג'אנטים האלו שהם במקור של c5 ולהרכיבם על 206 xs. בעיקרון אני אוהב את העובדה שאלו ג'אנטים מקוריים של פזו סיטרואן (נראה לי שאלו הג'אנטים גם של ה406).

אני מבקש את חוות דעתכם על המכה שבתמונה- פחות מבחינת המראה ויותר מהבחינה הבטיחותית, תקנית. האם זה פוגע באיזון? פוגע בצמיג? יכול לפגוע במשהו אחר? או שזו סתם מכה מכוערת אך לא מזיקה. בעיקרון המחיר שלהם ממש מציאה (300-400 לכל הרביעייה) וכן אין להם שום נזק אחר,לכן אני מתעקב עליהם.

תודה ושבת שלום.

07082009311.jpg

07082009312.jpg

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בתור אחד ששיפץ כמה ג'אנטים,דבר ראשון סע לבדיקת איזון!

גם אם הם עולים 350 שקל איין לך מושג כמה נזק הרעידות האילו גורמות לרכב ,

לגבי המכה אצלך הייתי ממליץ לך ללכת לבחור בשם אייבי מפתח תקווה(קרית אריה) הוא סידר לי את הג'אנטים במהירות הבזק(שיוף גירודי המדרכה,והשלמת הקטעים החסרים שנאכלו ממש(ריתוך)

לאחר מכן תצטרך לצבוע את הג'אנט או את כולם,גם בזה הוא יעזור לך יש לו ספרי מיוחד של דופלי קולור,או שתרכוש אותו בעצמך ב 100 שקל או משהו כזה בכל חנות הום סנטר

פורסם

בוקר טוב.

בקשר לבדיקת האיזון, זה חייב להיות עם הגלגלים נכון? וזו בעייה כי הם לא יהיו איתי, (אני מביא את הג'נטים ברכב אחר מרחוק).

שנית האם זה קריטי המצב של הג'נט- ז"א האם אני חייב לתקן את זה או שאני יכול ליסוע עם זה בלי בעיות?

השיפשוף הזה יגרום לי לרעידות בוודאות?

ולבסוף מה העלות של התיקון שתיארת ואם ידוע לך על מישהו באזור אשקלון-ב"ש שעושה עבודה זו?

תודה ושבת נעימה

פורסם

אם אתה יכול להוציא את כל הרביעייה ב-400 שקל וזה הגלגל היחיד שיתכן שהוא פגום, קח אותה בלי לחשוב פעמיים.

מקסימום במקרה הכי גרוע תצטרך לרכוש עוד ג'אנט בודד.

לעניין שאלתך: קשה עד בלתי אפשרי לדעת האם לפגם שצילמת תהיה השפעה, או לאמוד את מידתה. כאמור, יש לבדוק את הג'אנט על מכשיר איזון.

לענ"ד, אפשר ורצוי לבצע את הבדיקה ללא צמיגים, כך שתקבל תשובה שמתייחסת נטו לג'אנט עצמו, ללא השפעת צמיג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד זה בדיוק מה שאני חושב בעיקר שהמחיר הוא אכן לכל הרביעייה.

המשך יום טוב.

פורסם

דרך אגב, ג'אנט של פיג'ו 406 בעל 6 צלעות, וג'אנט של C5 בעל 7 צלעות

הם דומים, אך לא אותו הדבר

בכל מקרה, האיזון של ג'אנט ל C5 עולה יקר, כי לא לכל בעלי מקצוע יש מתאם מיוחד לג'אנט "סגור" כמו שהם קוראים לו (אני חוויתי את זה על בשרי השבוע, על איזון של 2 גלגלים שילמתי 150 ש"ח)

בהצלחה!

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

דעתכם חברים:

ג'אנט של 406 משנת 99 דור שני 4 ברגים בלי כפה שמכסה את הברגים (זה נראה לי נכנס מ01) כמו בתמונה של איוון מעל, יתאים ל206 שלי?

• תוכן חדש...