Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית - אלפא 16V שנת 88' מהממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צר לי לאכזב אותך, הספרינט הראשונה שלי אכן היתה בת, אך הנוכחי הוא DEFFENETLY גבר!!

אני מכירה עוד אלפות שהם רומאו ולא אלפא :lol:

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם
:D לא.... :lol:

זה קיצור של אלפא! אלף! (הוא בן) :p

צר לי לאכזב אותך, אבל כל האלפות הן בנות... :roll:

הראל.

למה להיכנס לזוטות שכאלה?

היא בת, והיא אוהבת את האוטו הנפלא שלה,

ולכן היא נהנית להיקשר אל הדמות שלו כבן.

סטרייטית בקיצור :D

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

תאמין לי, בשביל להביא את הרכב למצבו הנוכחי הייתי צריכה להפשיט אותו לגמרי, עשיתי את זה במו ידי ובתאווה גדולה :twisted:

פורסם
תאמין לי, בשביל להביא את הרכב למצבו הנוכחי הייתי צריכה להפשיט אותו לגמרי, עשיתי את זה במו ידי ובתאווה גדולה :twisted:

קרן, שאלה לי אליך: חוץ משיפורי היופי (שהמילה "מדהים" זאת השפלה בשבילו...), הרכב סטנדרטי ?

מבחינתי הספרינט והאינטגרלה הן המכוניות הכי יפות בעולם...

יום יבוא וגם אני אמצא ספרינט, שתצבע בשחור עד רמת הבורג... (או שבעצם אני אשאיר אותה סטנדרטית לחלוטין...)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

שאין יותר בנות כאלה בפורום (עם אהבה אמיתית לרכבים!)...

עצה לשיפור: אם כבר סיגריות, אז מרלבורו לייט...

:D

רון

פורסם

הראל, האוטו לא רק יפה, הוא בנוי מההתחלה, כל הבוקסות ברכב הוחלפו, ברקסים קידמיים מאווררים, מוט מיצב תחתון, מוטות חיזוק מקיר האש לשילדה, STRAT BRACE עליון, הרכב כולו מזופת(זפת, נגד חלודה..) מתחת לשטיחים, בידודים חדשים, בולמי קוני צהובים, קיט הנמכה של אייבך, כריות בולמים חדשות, מיסבי החלקה חדשים, משאבות ברקס חדשות אחוריות(למזלי הרע...תופים..) כבל אמברקס חדש, 4 חלונות חשמל(כן, גם אחוריים :lol: )

מנוע 1700 16Vאחרי אוברול כללי, עם 3800 ק"מ(בתול קטן שלי :p ) צ'יפ, אגזוז לחץ, פילטר,רדיאטור חדש מהקופסא, טרמוסטט חדש, הרכב רופד בחצי שנה האחרונה, משאבת מים חדשה...

ו...נמחק לי המוח, יש עוד לא זוכרת כרגע!

בקיצור לשאלתך:

יש מה לראות גם בתוך הקנקן, לא רק מבחוץ! :lol:

פורסם
הראל, האוטו לא רק יפה, הוא בנוי מההתחלה, כל הבוקסות ברכב הוחלפו, ברקסים קידמיים מאווררים, מוט מיצב תחתון, מוטות חיזוק מקיר האש לשילדה, STRAT BRACE עליון, הרכב כולו מזופת(זפת, נגד חלודה..) מתחת לשטיחים, בידודים חדשים, בולמי קוני צהובים, קיט הנמכה של אייבך, כריות בולמים חדשות, מיסבי החלקה חדשים, משאבות ברקס חדשות אחוריות(למזלי הרע...תופים..) כבל אמברקס חדש, 4 חלונות חשמל(כן, גם אחוריים :lol: )

מנוע 1700 16Vאחרי אוברול כללי, עם 3800 ק"מ(בתול קטן שלי :p ) צ'יפ, אגזוז לחץ, פילטר,רדיאטור חדש מהקופסא, טרמוסטט חדש, הרכב רופד בחצי שנה האחרונה, משאבת מים חדשה...

בקיצור לשאלתך:

:shock:

אה.....

:shock:

אין ספק שבחרת ברכב הכי מתאים לטיפול הזה...

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בקיצור לשאלתך:

אני לא חושב שיש סמלון שיכול לתאר את מה שאני מרגיש עכשיו.... :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

ליאור :)

להזכירך ... הבטחת גם לי בסיבוב ... :) אז מה נעשה מפגש אירופאיות שמשאירות לאמריקאית אבק בסיבוב ואחר כך האמריקאית אוכלת אותן בקו ישר? :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...