Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כפרויקט שיפוץ סובארו ליאונה מאמצע שנות ה-80 והמוכרים שנתקלתי בהם חיים בעולם אחר. לדוגמא: מצאתי סובארו GL ידנית שנראית כלפי חוץ שמורה אבל עברה כבר 400000 ק"מ מנוע דופק וטסט שניגמר בעוד שבוע המוכר אומר שהטסט לא קשור לרכב אז אני שואל למי הוא קשור? מזגן לא תקין והמוכר אומר שהוא לא אוהב לנסוע עם מזגן ולסיכום הוא רוצה על "הבונבונירה" שלו 7000 ש"ח . כאשר הרכב כלל לא מופיע במחירון והמחיר למודל 1990 הוא 6000 ש"ח. מה דעתכם האם מוכרי הסובארו ליאונה חיים באשליות או בתקופה אחרת שאז הביקוש של הרכב היה גבוה?

פורסם

אם תתאמץ טוב אתה יכול להשיג DL מעל שנות ה-90 בפחות ב-5000 שקל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לנו יש בחנייה לאונה שנת 88 שחונה,מצב מכני מצוין,בלי טסט,בלי מצבר,אם אתה עושה את שתיהם לאוטו אתה יכול לנסוע עליו בכיף,זה היה של אחי הגדול בן 25 במשך 3 שנים ולפני זה אמא שלי נהגה עליו,האוטו מבפנים במצב יחסית טוב[כמה דברים קטנים שבורים] מבחוץ במצב מצוין,אין לו מכות,אחי קנה סובארו אימפרזה ולכן אין שימוש באוטו,הוא דורש עליו 2000 ש"ח.

פורסם

יש לי לאונה 89 DL 1600 אוטומטית, לבנה,

עם 120000 קמ מקוריים על השעון, מזגן תקין, מנוע תקין, הכל תקין!

נקנתה מאדם מבוגר שהרכיב בה הגה כח

חדשה מיכנית וחיצונית...

ממתין לרכב חברה שאמור להגיע ולהצעה הגיונית מקונה רציני.

אמיר

0547449977

פורסם
כנראה שנפלת על אחד שחי בעולם אחר,המחיר הוא עד 2500 לרכב מוזנח ועד 4500 לרכב שמור יחסית.

המחירים שציינת נכונים למחירי פירוקייה(כלומר כשאתה בא למכור רכב לפירוקייה).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הבעיה עם סובארו ליאונה מאמצע שנות ה80 היא שהיא מתקרבת לגיל אספנות וכלל שנתקרב ל2015 המחיר גם עלול בלי קשר לערכו האמיתי של הרכב. אם אתה שואל אותי ב7K לפי מצב הרכב המתואר הוא לא ימכור, תן לו לנוח שבוע ואז תנסה לשאול מה המצב.

כך או כך הוצאה של 7K על רכישת רכב היא נמוכה בכל קנה מידה. אם אתה הולך עכשיו ורוכש רכב מהסוכנות, תוך פחות מחודש אתה מאבד סכום דומה לזה. ככה שאם זה 7K או 4K זה ממש לא משנה, אם אתה רואה מכונית שנראית לך פשוט תקנה.

פורסם
המחירים שציינת נכונים למחירי פירוקייה(כלומר כשאתה בא למכור רכב לפירוקייה).

תרשה לי לחלוק עליך,את שלי קניתי ב4500 (89) בגלל שהייתי זקוק מהר לרכב ,אבל בלוח יד 2 יש המון במחירים שציינתי.

פורסם

כן, גם רוב רובם עדיין עם חלקים בלויים מקוריים, חלודות בלי סוף, קילומטראז של 200 אלף + ,ציריות דופקות,בולמים וקפיצים מזמן כבר אין.

בקיצור.

אין ארוחות חינם גם אם זה (או דווקא בגלל ש...)מדובר רק בסובארו DL.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...