Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הוא כזה.

לא מזמן התחדשתי באיביזה חדשה, הכל טוב ויפה, אך הגיע זמן ובא לי מוזיקה באוטו.

העניין של אחריות לא נותן לי לעשות צד הבא, להתחיל להכין דלתות, להעביר חיווט, וכו...

שמעתי מספיק סיפורים מאנשים שנפלו על זה במוסכי יבואן, עקב התקנה למשל הלך הגיר :) כן זה מצחיק, ואין שום קשר בין הדברים, אבל מה שאמרו במוסך, זו מילה אחרונה, האחריות מתבטלת.

מה יש לעשות במצב כמו שלי, מערכת שמע זה מצוינת ברכב זה כיף, אבל ביטול אחריות.....

כמובן יש אפשרות לגשת לרדיו מילאנו (מתקינים מורשים של צ'מפיון) ולבצע התקנה אצלם, אבל, לא שמעתי יותר מדי שעבודתם נקראת איכותית, אמינה, וגם מה שקשור למחירים שלהם, קשה לומר שהם שוברי שוק. :)

קיצור דברתי איתם בטלפון, לא היו נחמדים במיוחד, מה ששאלתי זה: האם אני נגש אלהם אם כל הציוד שלי, כמה תעלה לי התקה ברכב, תשובה לא קבלתי.

כשאני אגיע אלהם עם ציוד (ALPINE, FOCAL, TRU TECHNOLOGY, וכו...) הם בטח ישנו מחיר מכמה מאות שקלים, לכמה אלפים (במחשבה שאם אני גייסתי כסף לציוד הנ"ל, אז אין שום בעיה לגייס גם להתקנה)

מה שהולך להיות מחובר במערכת זה:

HU

2 מגברים

סאב

קומפוננט

-------------------------------

הכנת דלתות: איטום וכו... אין לי בעיה לעשות בעצמי, אבל הם בטח יגידו לי שבשום פנים ואופן לא מותר לעשות את זה למי שלא מוסמך.

דילמה!!! האם בכלל להתחיל משהו, או לעזוב לשנתיים שלוש, עד שיגמר האחריות. :-( (זה דבר האחרון שאני חושב עליו)

או יש אופציות נוספות שאני לא יודע?!?!

תודה על כל עזרה.

פורסם

גם הרכב שלי באחריות וזה לא מנע ממני לעשות חורים בקיק פאנלים עבור מיד'ים, חיווט לרמקולים בדלתות דרך הקונקטור של הדלת, איטום דלתות, התחברות לשליטה מההגה עבור HU..להמשיך?

המוסך שאני מטפל בו (מורשה) ראה את זה ולא צייץ. לך למתקין שאתה סומך עליו ולא צריכה להיות לך שום בעייה.

פורסם
גם הרכב שלי באחריות וזה לא מנע ממני לעשות חורים בקיק פאנלים עבור מיד'ים, חיווט לרמקולים בדלתות דרך הקונקטור של הדלת, איטום דלתות, התחברות לשליטה מההגה עבור HU..להמשיך?

המוסך שאני מטפל בו (מורשה) ראה את זה ולא צייץ. לך למתקין שאתה סומך עליו ולא צריכה להיות לך שום בעייה.

אולי הם לא אמרו מילה בגלל שלא הית זקוק לתיקון במסגרת האחריות.

ואם חס וחלילה קורה משהו לאוטו (בחשמל, או נגיד מרימי שמשות) אחרי שהם יפתחו את הדלת, הם יגלו הרבה דברים חדשים, וסמוך אליי הם ימצאו סיבה להגיד לך שאתה, זה שגרמת לבעיה.

זה, זה מה שמפחיד אותו.

פורסם

שטויות. וכן יצא לי להחליף במסגרת האחריות ולא הייתה שום בעייה. המרימי שמשות דרך אגב (לפחות בהונדה), לא מגיעים עם הרכב.

שיקול שלך, בסוף היום להוסיף מערכת ולעשות איטום לדלתות, זה לא להוסיף מגדש טורבו...

פורסם

לא שטויות

צ'מפיון במידה ותהיה תקלת חשמל, או מנגנון חלונות ישר יאשימו רמקולים בהתקנה מקומית

זה קרה בעבר וזה יקרה שוב

פורסם

שמעתי שגם ברנו-ניסאן אוהבים להריץ סיפורים דומים.

כנראה שזה תלוי ביבואן.

מצד שני ראיתי קנגו שנפתחה לו כרית אוויר בגלל שהצמידו צמת חיווט לרדיודיסק ליד חיישן של כרית אוויר. מוזר.

אני באוטו שלי לא מתכוון להבריג בורג מיותר באיזור של קונסולה קדמית בגלל זה, כל עוד הרכב באחריות .

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אז אני וחברים שלי לא לבד עם סיפורי יבואן וכו....

מה לעשות, מה לעעעעשות?!?!

אולי לשים ז**ן לשלם כמה מאוד שקלים טובים, להתקין כל הדברים ברדיו מילאנו, ואז כשיהיה לי ניירת וקבלה עם פרוט עבודות התקנה שבוצעו ברכב, ואולי אז, אני אעשה עבודה על טעויות, ואסיים את ההתקנה בצורה מושלמת.

מעניין אם הם כותבים שמות מותגים, ודגמים של הציוד שהם יתקינו, למרות שהוא לא נקנה אצלם, שלהם רק עבודות התקנה.

מה אתם אומרים?

פורסם

תנסה אולי לבדוק אם הם יכולים רק לעשות לך הכנות להתקנה (יעבירו כבלים והכנות במערכת החשמל), זה יצא יותר זול מהתקנה מלאה ולא יוכלו להאשים אותך שמשהו בהתקנה פגע במערכות הרכב, שהרי מתקין מטעמם חיווט את הרכב ודאג למקור מתח טוב ולהגנות ע"י פיוזים מתאימים. ואז תלך למתקין שאתה סומך עליו ותעשה את שאר ההתקנה כראות עיניך. אני מאמין שזה יצליח, תשקול ותחליט.

מקווה שעזרתי.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

לא הייתי מתקרב לשם גם לזה.

המקום גרוע. והאנשים יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי רעיון. גש או תצור קשר עם צ'מפיון ותבקש מהם לספק לך שמות של מתקינים שצ'מפיון מוכנים לקבל. ואז - כמו שאמרת: קבלות, סיכומים, ניירות המלצה של צ'מפיון, תדפיס של קריאת מחשבות ומה לא.

אחרי שתקבל רשימה, תשאל כאן מה המקום המומלץ.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

לעשות רק חיווט זה לא מספיק, אני לא רוצה להראות פאראנוי, יספיק שיהיה רק סיבה, בשביל לאכול אותה.

כאלה מניאקים צ'מפיון, ואולי לא.

לפי מה שאני זוכר הם רק רושמים מה הם התקינו אבל הם לא רושמים את הדגם או החברה של כל פריט.

מחר אני בודק מי עוד יכול לעשות התקנה, או מונופול של ר"מ חוגגת.:-)

פורסם

תבקש המלצה למישהו מקצועי ומומלץ ,חבל להתקין ציוד טוב במקום שהוא לא מקצועי.

A simple prop to occupy my time

פורסם

לרדיו מילאנו לא הייתי נותן לגעת באוטו.

לקלאס איי הייתי נותן, והם עושים עבודה זהב, אבל המחיר שלהם גם בזהב...

אני הלכתי והתקנתי שבוע אחרי שקיבלתי את האיביזה שלי,אצל מתקין אחר, במידה ואכן יסרבו לטפל באחריות אני מוכן לטפל בכל מקרה לגופו. רציתי מוזיקה, והייתי מוכן לשלם.כמה אתה רוצה את המערכת??

לעומת זאת - עם השיפורים אני מחכה, כי בזמן שחלונות זה בקטנה, את האחריות על מנוע גיר וכו' אני כן רוצה.

• תוכן חדש...