Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובות הטוקבקיסטים, זה בהחלט יותר עצוב.

לפחות המיאטה נמצאת כאן, אבל התרבות נהיגה, ההנאה וההרגשה הטובה, לא.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עצוב?

אני לא רואה שום דבר עצוב ברכב מאובזר, פתוח ועם הנעה אחורית ב180K שח במדינה בה בדיחה כמו מיקרה CC עולה 160K. (מילת המפתח היא יחסיות אז תחסכו את "בארה"ב קונים בזה בוקסטר")

פורסם

נחמד להשוות כמה עולה המיאטה ביפן לעומת ישראל.

כדאי להשוות גם דברים אחרים לעומת ישראל:

מחיר דירה ממוצעת ביפן היה בשנת 2008 כ-500,000 דולר. כמה עולה דירה ממצועת בישראל ? כמחצית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נחמד להשוות כמה עולה המיאטה ביפן לעומת ישראל.

כדאי להשוות גם דברים אחרים לעומת ישראל:

מחיר דירה ממוצעת ביפן היה בשנת 2008 כ-500,000 דולר. כמה עולה דירה ממצועת בישראל ? כמחצית.

.

אי אפשר להשוות, מחירי הדירות יקרים שם עקב רמת החיים הגבוהה ביפן, לעומת רמת החיים בישראל ומחירי הדירות בהתאם. :evil:

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

דיור לא משווים כי זה לא נוח לדוגמה? ומכוניות כן ניתן להשוות ?

מה תרבות העבודה ביפן, ומה תרבות העבודה בישראל ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם משווים את מחירי המכוניות ניתן להשוות בין מחירי הדירות.

ומה לגבי מחירי התחבורה הציבורית, הם יקרים שם פי כמה וכמה מבארץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בטח שאפשר להשוות!!

מה זה מחיר דירה ממוצעת ביפן? איפה? גם פה בת"א דירת 2 חדרים במגדל מפואר עולה סכום כזה...

שמשווים רכב, משווים אותו מוצר.

בלי קשר כמה עולה אותו רכב בארה"ב? כמה בגרמניה? כמה בבריטניה? על מה הויכוח פה? יש למישהו ספק שהמיסים פה מטורפים? יש הגיון לשלם 30,000$ ויותר!!!!, על משפחתית 1.6 סמ"ק מאובזרת?

פשוט טירוף, גומרים לנו את החשק לחיות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מזדה אלופים בגרסאות מיוחדות של מיאטה - שיטה שיווקית מצויינת לשמור על העיניין לרכב.

חבל שלארץ אף פעם לא היביאו אותן.

מצד שני - אנו צריכים להודות ליבואן (אני לא מאמין שכתבתי את זה) על כך שמביא גרסא כמעט הכי מאובזרת כולל LSD ותוספות SPORT.

מצד שלישי - אם הוא גם היה מביא גרסא הכי בסיסית - זה היה הופך אותה לרכב הרבה יותר נגיש ועממי. אבל חוץ מכאבי ראש בתחזוקת כמה גרסאות זה אולי היה נגד טפיסה שיווקית שהם רצו לבנות לרכב הזה.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מה זה מחיר דירה ממוצעת ביפן? איפה? גם פה בת"א דירת 2 חדרים במגדל מפואר עולה סכום כזה

כשמדובר על מחיר ממוצע, הכוונה לממוצע.

האם דירת שני חדרים במגדל פאר בת"א משקפת את המחיר הממוצע של דירה בישראל ?

.

פורסם

רבותי, פורום נדל"ן זה בהמשך המסדרון דלת שלישית שמאלה. פה מדברים על מכוניות.

תודה.

לגופו של עינין חלק גדול מהתוספות כבר כלולות בדגם המאובזר שמיובא ארצה. No big loss.

מה שכן חבל, הוא שבגרסא הזו - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3757451,00.html

אף אחד לא יוכל ליסוע. :cry:

פורסם
תגובות הטוקבקיסטים, זה בהחלט יותר עצוב.

מה שעצוב הוא שאצלם ההבדל במחיר בין מיאטה עם גג בד למיאטה עם גג קשיח הוא 10K ש"ח, ואילו אצלנו 50K ש"ח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...