Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,השאלה בכותרת מבקש עזרה בהחלטה חשוב לי אמינות צריכת דלק עלות טיפולים וביטוח חלקים ועוד....

כרגע יש ברשותי אימפרזה הדבר היחיד שיגרום לי למכור אותה רק אים אמצע הונדה הצ'באק במצב טוב.

תודה לכולם.

imprza new age

פורסם

אני רואה שאתה ממש מת להיפטר מהאימפרזה שלך וכבר פתחת כמה שירשורים בנושא.

אני במקומך הייתי נשאר עם האימפרזה, אז נכון שבזמנו הסיויק הייתה יותר חזקה אבל היום אחרי 16 שנה על הכביש כבר לא משנה מי יותר חזקה כי הנתונים השתנו לגמרי, משנה מי תסע ותסע בלי בעיות.

אם כבר אתה מכיר את האימפרזה שלך ואתה יודע את הנקודות חולשה שלה למה לך להיכנס עכשיו למסכת חיפושים מטורפת אחר הונדה סיויק שמורה שבספק עם תמצא אחת כזאת עם כל הצעירים שטוחנים אותם, ולא רק זה גם לרדת שנה אחת בשנתון בשבילה?

מוכרים רכב על מנת להתקדם ואני לא מוצא שום התקדמות מאימפרזה 94' לסיויק 93.

מה גם שהסיויק שמורה נמכרת במחירים של 25k+ (אם בכלל) ואימפרזה שמורה שווה בסביבות ה16 גג.

לא שווה לך להשקיע את ההפרש הזה ברכב שלא כזה יקדם אותך לשום מקום, לדעתי זה ביזבוז כסף ואתה סתם מחפש תירוצים להיפטר מהאימפרזה.

פורסם

בשביל כזה "שידרוג" ,שלפי דעתי זה ללכת אחורה, אני הייתי נשאר עם האימפרזה בלי לחשוב יותר מידיי.

מה רע לך ברכב הנוכחי? מהירות? נוחות? אמינות? מה חסר לך?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אלי לוי ערב טוב,אני לא מחפש להיפטר ממנה יש לי רכב מצוין פשוט ראיתי איזה הונדה ביד 2

אבל אתה צודק אני לא רואה שום היתקדמות תודה גבר.

imprza new age

פורסם

חוצמזה שאני בספק אם יהיה פסיכי שייתן על האימפרזה שלו יותר מ-10K. עובדה שהיא לא נמכרה במשך החודשים האחרונים.

לדעתי הוא פותח את השרשורים האלה כדי לתת "חשיפה" לאוטו שלו.

פורסם

חגי, אני באמת מציע לך לחסוך ולקנות רכב לפחות מודל 2000 יד שניה, ואם זה לא יהיה סובארו אז לא סובארו,

מניסיוןש לי עם רכבים ישנים, כמה שמטפלים כמעט תמיד יכול לצוץ משהו חדש , אין מה לעשות , אני במקומך הייתי נשאר עם האמפרזה וחוסך לרכב מתקדם יותר וקונה משהו שייתן לי שקט להרבה זמן, כי בתכלס, אין שום הבדל בין הסיווק 93 והאמפרזה שלך,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
חוצמזה שאני בספק אם יהיה פסיכי שייתן על האימפרזה שלו יותר מ-10K. עובדה שהיא לא נמכרה במשך החודשים האחרונים.

לדעתי הוא פותח את השרשורים האלה כדי לתת "חשיפה" לאוטו שלו.

זה גם מה שאני חושב

פורסם

אביב וד'ר סובארו ערב טוב,אני רק יכול להיצטער בשבילכם שאתם כאלה אבל שטויות אני לא ארד לרמה שלכם.

אין לי שום מטרה לחשוף את הרכב שלי אז אים הייתי יכול לרשום כאן מה אני חושב עליכם ובמיוחד על עלק ד'ר סובארו

אז הייתי עושה זאת.

אז תמשיכו לחשוב מה שאתם רוצים ואני אעשה מה שאני רוצה.

תודה לכול אלה שכן עזרו לי להבין שכדי לחסוך ולהיתקדם לשנה יותר גבוהה.

imprza new age

פורסם

לא חבל להתעצבן סתאם.

אגב.

עדיין לא ענית על השאלה השאלתית:

מה רע לך ברכב הנוכחי? מהירות? נוחות? אמינות? מה חסר לך?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הוא רוצה שתתן לו כמה צ'אפחות על האגו ותחמיא לו על הרכב. אם אתה ממשיך לשחק את המשחק שלו אתה נכנס למשהו שנקרא "תפקיד משלים".

זה בערך כמו תינוק שזורק את הכפית שלו על הרצפה. הוא רוצה לראות אותך מרים אותה ונהנה מזה.

תעשה טובה - היו אלפי שרשורים כאלה שהוא פתח על הלגאסי שלו, רק כדי שיגידו לו שזה אחלה אוטו.

עכשיו הוא מנסה למכור את האימפרזה, והוא רק רוצה שיגידו לו שזה רכב מעולה ואמין וכך הלאה וכך הלאה והכי חשוב שהוא יציין שזה רכב מציאה ומטופל ובאמת באמת שווה 16 אלף.

אם אתה רוצה לעזור לו - תגיד לו שהרכב שווה 5K ואתה בא לקחת עכשיו.

פורסם

אגב.....זה בדיוק מה שאמרתי לו בהודעה פרטית (5K).

הוא לא רוצה למכור.

פורסם

אל תגזימו, האימפרזה שלו שווה במחירון עם אני זוכר נכון 16k עזבו שמודל הזה אין חשיבות לשיקלול ק"מ וכו' ולכן עם כל התוספות כמו הג'אנטים והבקליות ועם הרכב מטופל כמו שצריך ויש קבלות הוא שווה 10-12k יותר מזה חגי מצטער להגיד לך שאתה חולם לקבל.

מי שאומר 5K כנראה לא מבין שהיום אפילו לאונה רגילה נמכרת ב6k+.

תישאר עם הרכב ותחסוך למשהו נורמלי.

פורסם

שכן שלי מכר את הליאונה שלו ב-4000 ש"ח, שנת 93 עם צבע בורדו דהוי.

במשך שנה וחצי הרכב היה עם מודעת מכירה, המוכר היה בסרט הזוי שהוא יקבל 10 אלף ש"ח עליה.

כל יום עובר אלטע זאכן שמבקש לרכוש את הרכב, כנראה שבאמת נמאס לו ממנה כי בסוף ראיתי אותו עושה העברת בעלות עליה בסניף הדואר המקומי.

אז אם ליאונה עם צבע דהוי מקבלת 4K, וזה אוטו עם חלונות חשמל והגה כוח (DL מפואר) - אז כמה תקבל האימפרזה של HAGGG? לא נראה לי שהבקליות השקופות שוות את ההפרש בין 5K לבין 16K. מצטער.

בימינו, כשאפשר להביא קאיה ריו או יונדאי אקסנט או שברולט אביאו שנת 2004 בסביבות 20K, אני בספק אם יש מישהו שמוכן לתת יותר מ-5K על רכב משנת 93.

קיצר - 5K והאוטו נמכר צ'יק צ'ק. מעבר לזה - כל מה שנשאר זה לפתוח שרשורים של "מה עדיף" או "כמה שווה" כדי לתת חשיפה לרכב.

• תוכן חדש...