Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הגיע זמן החלפת חוטי ההצתה ברכב, מכיוון שלפעמים הרכב "חותך" ולאחר בדיקה במוסך גילו חוט הצתה פגום.

אמרתי שהגיע הזמן,למרות שיש הטוענים כי יש להחליף חוטי הצתה בפרק זמן בהרבה פחות ממה שקרה לי (שמונה שנים).

למרות שהרכב לא נסע הרבה, 70000 ק"מ בסך הכל.

כי אם לא היה הרכב "חותך" מי בכלל היה חושב להחליף חוטי הצתה.

אז אני שואל מה לשים? חדש מקורי ,שעולה בחברה 640 ש"ח .או חדש תחליפי שעולה 135 ש"ח?

תודה.

פורסם

לאחר יומיים של המתנה ,כשלא הגיעה תשובה, החלטתי וקניתי סט חוטים תחליפי.

השאלה היא האם להחליף רק את החוט הפגום או את כל הסט,לציין כי כל חוטי ההצתה ברכב הם מקוריים ותקינים,ורק חוט אחד לא תקין.

מקווה לא להמתין יומיים נוספים לשווא.

תודה מראש,עמית.

פורסם

תקנה מקורי!.

תחליפי מאיכות ירודה לא יחזיקו הרבה זמן ועלולים לגרום לחוסר סחיבה ולקרטועים.

לדעתי תחזיר את החוטים התחליפיים לחנות ורכוש חוטי הצתה מקוריים או תחליפיים של BERU.

לפי עלות החוטי הצתה שקנית יתכן והם של חברת BS ולטענת כמה משתמשים בפורום החוטים לא איכותיים כלל!(והם צודקים)

פורסם

זה משנה לגבי נפח מנוע ?

אני שמתי בפולו פוקס שלי חוטים תחליפיים זה אמור להוות לי בעיה?

ואם כבר מחליפים מחליפים את כל ה4

גם אצלי רק אחד היה לא תקין והחלפתי את כל ה4

בגלל זה לרוב הוא מגיע בסט ולא ביחידות

פורסם

אגב.

במחיר כזה של כבלים מקוריים,אתה יכול להזמין כבלים של מאגנאקור רייסינג מחו"ל ,מדובר בכבלים הטובים בעולם,עם אחריות לכל החיים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ניסן, פרט יותר בבקשה ,לגבי הקשר בין חוטי ההצתה לבין סליל ההצתה ,תודה.

ולמה אמרת שבדגם הספציפי הזה זה משנה

שימוש בחוטים לא מקוריים, באיכות ירודה,

יכול לגרום להרס של סליל ההצתה.

פורסם

כשהחוטים לא מקוריים הם בדרך כלל בעלי התנגדות שונה, התנגדות גבוהה למשל תגרום לניצוץ לפרוץ בתוך הסליל הצתה וזה גורם להרס בסלילים.

פורסם

אף אח לא אמר להחליף רק חוט אחד.

חוטי ההצתה נמכרים בסט, לא ניתקלתי שמוכרים רק חוט בודד.

עדיף לרכוש סט חוטים מקוריים ולהחליף אותם.

פורסם

לא יהיה שום נזק אם תחליף רק את הכבל הפגום.

אבל, אם כבר קנית תחליף את כולם,לא רק 1 , שכולם יהיו זהים ובעלי אותו פז"מ.

עוד לא שמעתי על משהו שהחליף כבל אחד בלבד?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
עזוב מה עדיף

אני שואל ,במצב הזה שהוחלף רק חוט הצתה אחד,האם יש נזק? כן/לא.

תשובות קצרות ועינייניות יתקבלו בברכה.

אם אותו החוט הצתה הבודד שתחליף יהיה חליפי עם התנגדות גדולה עלול להגרם נזק לסליל הצתה אחד במקרה שלך.

• תוכן חדש...