Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצגה הסאאב 9-5 החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב משהו שם לב לחידושים הטכנלוגיים של הרכב שנלקחו מתחום התעופה?

לא נראה לי שצריך לציין שהחברה התחילה ממטוסים לצבא במלחמת העולם השנייה והיום מייצרת מטוסים קטנים ומנועים למטוסים.

כך שסביר להניח מאיפה קיבלו את ההשארה לשעונים וספידומטר והסל"ד שמוצגים לנהג על השמשה הקידמית.

מגניב :-)

אני לא זוכר איפה זה הופיע לראשונה, אבל זו ממש לא המצאה של סאאב.

יש את הגאדג'ט הזה בקורבט, M5 וסיטרואן C6.

BMW-M5_2007_800x600_wallpaper_31.jpg

Citroen-C6_2006_800x600_wallpaper_27.jpg

פורסם
אגב, ההשוואה לסקודה אינה מקרית. הסתכלו על הקורות הקדמיות המושחרות של סאאב (חידוש שהם מתגאים בו, שיהיה) - ראיתם אותן כבר בסקודה פאביה (ובסוזוקי סויפט).

לדעתי עיצוב פרקטי ויפה. אילו היית מעצב רכב - הייתי חושב על קורות קדמיות שקופות או לפחות דקות מאוד. נדמה לי כי אפילו ראיתי דבר כזה באי-איזו תמונה. קורות עבות מאחורה גם רעיון יפה - נוצר מין סוג של מרחב מבודד ואינטימי ליושבים מאחור מבלי לפגוע בשדה ראיה ובטיחות.

אגב, גרסת הסטיישן נראת אפילו טוב יותר:

http://www.automotorsport.se/news/17454/nya-saab-9-5-sportcombi--blir-den-s%C3%A5-h%C3%A4r//

פורסם

לי היא מזכירה את ה B4 משום מה.

והפנים מאד מזכיר קוריאניות של היום.

החיתוך של הדשבורד מאד מיותר.

שלא נדבר על הרשתות המוזרות האלו בפנים.

פורסם

נדמה לי כי הרשתות קיימות גם בדגם הנוכחי. יתכן וזה סימן הכר של הרכב היחודי הזה. יתכן גם כי כך זה במטוסים. גם הסוויץ' היא יחודי, הוא נמצא ליד משענת יד, כמו במטוסים. אגב, נדמה לי כי כך זה גם בפיאט כרומה.

פורסם
הסתכלו על הקורות הקדמיות המושחרות של סאאב (חידוש שהם מתגאים בו, שיהיה) - ראיתם אותן כבר בסקודה פאביה (ובסוזוקי סויפט).

גם ב MAZDA 323F בגירסת שימי תבורי323f9.jpg

• תוכן חדש...