Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמעתי שרכבים משנות ה-90, עדיפות על היפניות אז רציתי לדעת אם זה נכון.

בעקרון אני מתלבט בין 2 הרכבים הבאים: דייאטסו אפלאוז שנת 94 או מיצובישי סופר לנסר שנת 96.

יש אולי עוד גמים שיכולים להתאים לי?

אשמח לכל עזרה מאנשים שמבינים.

תודה.

פורסם

או גראנד ליאונה כמו שנאמר או סופר לנסר, השאלה למה אתה צריך רכב משפחתי, תחפס רכב מיני.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
שלום,

שמעתי שרכבים משנות ה-90, עדיפות על היפניות אז רציתי לדעת אם זה נכון.

זה לא נכון. רכבים משנות ה90 לא עדיפים על יפאניות חדישות.

אז לא כדאי לקחת את האפלאוז?

יש טובות ואמינות ממנה בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תחפש לך רכב קטן עם מנוע קטן, זה יתן לך אותה הרגשה כמו רכב גדול עם מנוע גדול, אפילו יותר טובה.

תחפש פג'ו 106/205

סיטרואן סקסו / AX

ושות'

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
אני מחפש רכב עמיד וחזק, לפחות 1.6 ובעדיפות ידני.

לפי דעתי סופר לנסר ידנית זה מה שאתה מחפש. יש לה 113 סוסים ומנוע מרגיש נמרץ.

אפלאוז חלש יותר, תלוי מדגם יש 90 עד 102 סוסים. דגם מוזרק היה עם 99 סוסים אם אני זוכר נכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכל המגיבים,

ומה אתם אומרים על מיצובישי קולט?

הולכות שמועות שמיצובישי זה הדגם הכי נגנב בארץ? זה נכון?

פורסם

קולט מבוסס על לנסר. עד שנה מסויימת היה לו 113 סוסים, אחרי זה 90 (חברים תקנו אותי לדבי השנה, הספק ירד ב-96'?).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא מנסיון אישי, אבל על ניסן סאני שמעתי אגדות רבות, מאנשים מהימנים, על כך שהיא עושה 300000 בלי תקלות.

אולי רכב אמין אבל יש להם בעיה, הם תופסים אש בקלות

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
קולט מבוסס על לנסר. עד שנה מסויימת היה לו 113 סוסים, אחרי זה 90 (חברים תקנו אותי לדבי השנה, הספק ירד ב-96'?).

אם הגעת הצורה החדשה ירד ההספק ל90 כ"ס וזה אכן קרה ממודל 97 (כולל) ומעלה.

קשה למצוא אחת שמורה.

מצטרף להמלצה על הגרנד לאונה, אחלה רכב אמין.

וגם אפלאוז ב15k אתה תמצא אחת שמורה וזה שווה.

• תוכן חדש...