Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mm_yeah:קודם כל קבל ח"ח.

חשוב להתמקד בעבירות מסכנות חיים ובהטרדות קשות לציבור. אם האתר יתמקד בעבירות קלות, די מהר תזכו לכינויים "מנאיק", "משת"פ" וכיוצ"ב, והיוזמה תגיעה לסוף דרכה. בהקשר הזה ראה את אתר אור אודם ORADOM.CO.IL , בזמנו ראיתי אצלם צילומים של הולכי רגל חוצים שלא במעבר חציה. חחח. לא לעניין.

נראה לי הולכים להיות לכם הרבה סירטונים של ניידות שעוברות על החוק.

מעולה! שוטרים שעוברים עבירות תנועה הם הכי גרועים, כי במקום להוות דוגמא הם מציגים זלזול בחוק, בי ובך, ובעצם גם בעצמם. אגב, אפשר להעביר התמונות למח"ש והם מטפלים בזה בצורה רצינית.

להזכירך - במדינה יש גוף אחד שאמון על אכיפת החוקים והשמירה על הסדר - קוראים לו משטרה.

רוצה לעזור - לך תתנדב במשטרה.

רון.

יש עוד כמה גופים: פיקוח עירוני, שב"כ, תקשורת וגם סתם אזרחים שאכפת להם. סתם לידע כללי: לאזרח גם מותר לבצע מעצר כשהוא עד לפשע ואפילו להשתמש בכוח סביר (קוראים לזה מעצר אזרחי).

אבל בכל מקרה - תודה על ההודעה במידה והאוטו שלי יצולם היא בהחלט תעזור לי אם אחליט לתבוע את המצלם.

רון.

אתה טועה. הרבה אנשים לא יודעים את זה, אבל מותר לצלם (וגם להקליט) כל אחד כשהוא נמצא ברשות הציבור. אסור לעשות את זה כשאתה ברשות הפרט. למשל אסור לצלם אותך כשאתה בבית שלך או את הרכב שלך כשהוא בתוך המחסן הפרטי שלך.

מצויין, תוכלו לדגור בנתיב השמאלי במהירות 89 קמ"ש ולצלם את כל הפושעים שעוקפים מימין.

אם היית קורה בתשומת לב, היית רואה שהוא דווקא כתב שאין לו עניין להתעסק עם עבירות מהירות, אלא עם עבירות מסוכנות.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

שלום ל"תופס עבריינים" ,

למען הסדר הטוב ולמען ידעו שזה לא איזה שטות של משועממים או החברה הזקנים של אור ירוק שעושים תחרות מי נתן יותר קנסות אז בבקשה ממך ספר לנו מי מסתתר מאחוריי הכינוי ,

מה גילו ,

מה הרקע שלו שבגלל זה הוא בחר לעשות מעשה זה ,

מי דחף אותו לזה או שהוא עצמו וחבריו .

כמו כן אני לא מאמין בדבר הזה וזאת כי אני בטוח ב100 אחוזים שאתם תחפשו בעיקר את "עברייני התקשורת" שהם (לפי התקשורת) נהגים שמזגזגים (מבלי לדעת למה -נהג שנוסע בצד שמאל לאורך איילון ),

תקן אותי באם אני טועה+הוכחה לכך בבקשה.

מתנצל אך בעיני זו שטות כמו עמותת אור ירוק (לא המנכ"ל אלא אנשי השטח שלא מבינים מה הם עושים וכן עושים בעיקר שטויות או שרירים שלא בחדר הכושר) .

נ.ב

באם בא לכם לעשות משהו טוב אז בבקשה תוסיפו לכם צילומים של בעיות תשתית,בעיות תנועה,בעיות אכיפה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בהמשך לדברי דדי, שקצת הקדים אותי.

בזמן האחרון נפתחו כמה שרשורים שעל פניו נראים "שתולים". זה, למשל, והשרשור על הגבלת המהירות המכאנית. השרשורים האלה ריחם מבאיש מדי לכיוון פיילוטים של עמותות כמו "אור ירוק" או כל גוף דומה אחר. בעיקר כשהם נפתחים על ידי משתמשים בעלי פחות מ-50 הודעות, לרוב.

אנא מכם, תפטרו אותנו מנוכחותכם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם זה היה עוזר אז הייתי בעד , אבל מה בדיוק הקטע בלעלות עבירות תנועה ליוטוב ?

נראה לי כמו סתם ניסיון נואש לקבל קצת פרסום ברשת.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

לפי דעתי זה יכול להיות רעיון נחמד, בתנאי שהם מתמקדים בעברות באמת מסוכנות כמו התעלמות מתמרורים, התפרצות לכביש מהיר, אי מתן זכות קדימה, חציית פס הפרדה רצוף, רמזורים אדומים ועוד כל מיני עברות חמורות למניהם, אז זה באמת יכול לתפוס ואם הם יתמקדו בעברות הבאמת חמורות כמו נסיעה ביום בלי אורות או נוסעים בנת"צ אז כמו שאמרו פה לא תהיה שום תמיכה מאף אחד חוץ מחברי אור ירוק למינהם.

פורסם
:mm_yeah:

בזמנו ראיתי אצלם צילומים של הולכי רגל חוצים שלא במעבר חציה. חחח. לא לעניין.

כי להתפרץ לי לאמצע הכביש זה עברה "חחח" קלה?

המון הולכי רגל נהרגים בגלל זילזול בכביש ומעבר החציה.

מה שנחמד זה, שהנהג תמיד אשם ומקבל כבונוס טראומה לכל החיים.

אגב, תופס עבריינים, אם כל הכבוד ליוזמה ולכוונה הטובה כל העסק הזה נשמע קצת טיפשי (מכל כך הרבה סיבות שאני אפילו לא אכנס לזה).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הגענו למצב שהאזרחים צריכים להיות "שוטרים" בעצמם, כי כחולי המדים לא מבצעים את העבודה שלהם כראוי.

עצוב.

זה נכון מאוד.

אבל הרעיון כאן הוא לשמור על זה באופן לא פורמאלי.

ברגע שעמותות פוליטיות כמו אור ירוק או מודסות כמו המשטרה יעשו משהו כזה, זה יהפוך לסיוט לנהגים (כמו שקורה עם המצלמות של המהירות שרק ממררות לכולנו את החיים)

כידוע לך , יש גופים שמפקחים על הגופים, כגון תקשורת, אגודות , ארגונים וכו' .

ככה שלהתנדב למשטרה, זו לא הדרך היחידה לעזור.

כן. למעשה, יש בקבוצה שלנו שוטר.

מצויין, תוכלו לדגור בנתיב השמאלי במהירות 89 קמ"ש ולצלם את כל הפושעים שעוקפים מימין.

אנשים שנוסעים לאט מדי ומעכבים את התנועה הם גם מטרד לציבור.

אחת הבעיות בארץ היא אלו המתנחלים בנתיב השמאלי וגורמים לאחרים לעקוף מימין.

אם נמצא כאלו, שאפשר לראות בבירור שהם מעכבים את התנועה, נעלה סרטונים גם שלהם.

יש כבר אתר כזה.

oradom.co.il

רק לא הבנתי- אתם תעברו על כל החומר המצולם כדי לתפוס משהו?

באור אדום הם שמים כל עבירה שהיא, למרות שיש עבירות שהן לא ממש מטרידות לשאר הנהגים.

אנחנו ממש לא צריכים לעבור על הכל.

יש נסיעה רגילה.

אנחנו רואים מה קרה ואיפה (אתה שם לב כשמישהו מסכן לך את החיים) ואחר כך עוברים בדיוק לחלק של הסרט שרלוונטי.

זה לא שאנחנו שולחים את האוטו לבד, הנהג מחליט על שיקול דעתו מה מסוכן ומה לא.

שלום ל"תופס עבריינים" ,

למען הסדר הטוב ולמען ידעו שזה לא איזה שטות של משועממים או החברה הזקנים של אור ירוק שעושים תחרות מי נתן יותר קנסות אז בבקשה ממך ספר לנו מי מסתתר מאחוריי הכינוי ,

מה גילו ,

מה הרקע שלו שבגלל זה הוא בחר לעשות מעשה זה ,

מי דחף אותו לזה או שהוא עצמו וחבריו .

כמו כן אני לא מאמין בדבר הזה וזאת כי אני בטוח ב100 אחוזים שאתם תחפשו בעיקר את "עברייני התקשורת" שהם (לפי התקשורת) נהגים שמזגזגים (מבלי לדעת למה -נהג שנוסע בצד שמאל לאורך איילון ),

תקן אותי באם אני טועה+הוכחה לכך בבקשה.

מתנצל אך בעיני זו שטות כמו עמותת אור ירוק (לא המנכ"ל אלא אנשי השטח שלא מבינים מה הם עושים וכן עושים בעיקר שטויות או שרירים שלא בחדר הכושר) .

נ.ב

באם בא לכם לעשות משהו טוב אז בבקשה תוסיפו לכם צילומים של בעיות תשתית,בעיות תנועה,בעיות אכיפה.

קודם כל, אנחנו ממש לא מאור ירוק, ואין לנו יותר מדי כבוד אליהם.

המטרה שלהם היא להוריד את כמות התאונות בכוח ולדפוק אזרחים כמוני וכמוכם ומבחינתם שכולנו ניסע על 20 קמ"ש כל הזמן.

אנחנו קבוצה של 4 אנשים בין הגילאים 26-32. אחד מאיתנו שוטר, אחד אחר הוא מהנדס תוכנה ושניים סטודנטים לתואר שני.

שניים מאיתנו משתמשים ותיקים בפורום ומוכרים היטב.

הסיבה לזה היא פשוט כי נמאס לנו מאנשים מסוימים בארץ, שחושבים שהכביש הוא של אבא שלהם והם היחידים שיכולים להשתמש בו.

לא מעניין אותנו לתפוס אנשים שמזגזגים כל עוד הם לא עושים כלום.

אנחנו לא נעלה סרטונים של מישהו שעושה דריפטים לבדו. הוא לא ממש מפריע לאף אחד.

העבירות שאנחנו נתמקד בהן הן אלו (רשימה חלקית):

-קו לבן

-עקיפות מסוכנות בלי סיבה

-התגרות בנהגים אחרים בלי סיבה

-אלימות פיזית כלפי משתמשים אחרים בכביש (קורה לפעמים)

-הידחפות לנתיב בצורה ביריונית

-אור אדום

-הפרעה לתנועה (גם נסיעה באיטיות והתנחלות בנתיב השמאלי)

תוסיפו לזה את כל הדברים שממש מעצבנים את כולנו במהלך היום כשאנחנו נוהגים ושגורמים לחיים שלנו על הכביש להיות טיפה יותר גרועים.

ממש לא מעניין אותנו מה המשטרה תעשה עם זה. סביר להניח שכלום.

אבל מאוד יספק אותנו אם נקבל הודעה מאבא כלשהו שראה את השטויות שהבן שלו עושה, והוא לקח לו את הרישיון או את האוטו. שילמד שיש עוד אנשים על הכביש.

וכן, בהחלט נשים גם סרטונים ותמונות של מפגעים בכבישים שלא מתקנים אותם והם מהווים מטרד למי שנוהג.

אנחנו נהגים בדיוק כמוכם ומתעצבנים מאותם דברים בדיוק. לא ניתפס לקטנות ולא נעלה עבירות שלאף אחד לא אכפת מהן.

אנחנו לא אור ירוק, תודה לאל.

בהמשך לדברי דדי, שקצת הקדים אותי.

בזמן האחרון נפתחו כמה שרשורים שעל פניו נראים "שתולים". זה, למשל, והשרשור על הגבלת המהירות המכאנית. השרשורים האלה ריחם מבאיש מדי לכיוון פיילוטים של עמותות כמו "אור ירוק" או כל גוף דומה אחר. בעיקר כשהם נפתחים על ידי משתמשים בעלי פחות מ-50 הודעות, לרוב.

אנא מכם, תפטרו אותנו מנוכחותכם.

הרעיון של הגבלה מכאנית הוא מפגר וגם לא בר ביצוע.

תאונות אפשר לעשות בכל מהירות.

אנחנו לא קשורים לשום גוף עדיין.

אנחנו חבורה של חבר'ה שרוצים לשפר את חוויית הנסיעה בארץ ואוהבים מכוניות.

פורסם

ממש לא ברור לי למה לקטול את הרעיון,סה"כ זאת יוזמה עם כוונות טובות,שאולי,אולי תצליח לשפר במעט את המצב הקיים.

• תוכן חדש...