Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחנו ביוטיוב ערוץ מיוחד שבו כל מי שרוצה יכול לבוא ולדווח על עבריינים ועל העבירות שלהם, אבל רק במקרים שהם מתועדים בצורה נכונה, בוידאו או בתמונות, בהתאם לסוג העבירה.

אנחנו נשים סרטונים שבהם כולם יוכלו לראות עבירות של נהגים שמסכנים אחרים או שמצפצפים על כולם, ביחד עם תאריך ומקום, בתקווה שבעתיד יוכלו להשתמש בזה מבחינה חוקית.

לא נהיה קטנוניים ולא נעלה עבירות שלא עושות נזק, כמו מהירות, אלא רק דברים שפוגעים באחרים ושאפשר לראות באופן ברור שיש סיכון או קיפוח של משתמשים אחרים.

אנחנו מוכנים לקבל סרטונים מכל אחד שרוצה לשלוח, כל עוד יש סיבה מוצדקת להעלות את זה ורואים עבירה באופן ברור, עם פרטים לגבי האירוע וגם תיאור קצר.

בנוסף נעשה סרטונים עם החניות הכי מאנייאקיות שיש וגם ניתן פעם בשבוע את הפרס ל"הבן זונה של השבוע".

כרגע אנחנו כבר 4 אנשים שמסתובבים עם מצלמות מחוברות לרכב שמקליטות במשל כל הנסיעה (לא נוגעים במצלמה במהלך הנסיעה ולא מסתכלים עליה).

מי שמעוניין לעזור יכול לכתוב לי בהודעה פרטית.

נ.ב:

מי שמתנגד לזה, זה רק בגלל שהוא בעצמו עבריין.

אין סיבה להתנגד אם אתם לא עושים עבירות כאלו בעצמכם.

פורסם

זה חלק נפרד מהאתר.

צילומים של שוטרים עבריינים יתקבלו בברכה.

אין סיבה שהם לא יצייתו לחוק כמו כל אזרח, ואפילו יותר כי הם צריכים להוות דוגמה.

זו, אגב, הסיבה שבגללה נישאר אנונימיים ככל שאפשר.

פורסם

מי שמתנגד לזה, זה רק בגלל שהוא בעצמו עבריין.

אין סיבה להתנגד אם אתם לא עושים עבירות כאלו בעצמכם.

אני מניח שהיוזמה הזו תסתיים בראשון לספטמבר [בכל זאת, חוזרים לבית הספר, קשה לצלם בזמן השיעור]

אבל בכל מקרה - תודה על ההודעה במידה והאוטו שלי יצולם היא בהחלט תעזור לי אם אחליט לתבוע את המצלם.

להזכירך - במדינה יש גוף אחד שאמון על אכיפת החוקים והשמירה על הסדר - קוראים לו משטרה.

רוצה לעזור - לך תתנדב במשטרה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תוברך, יוזמה ממש טובה.

אולי זה יעזור להקטין את מס' העבירות בארץ, למרות שזה לא.

אני בעד להחמיר את התיאוריה והטסט לרישיון, לעשות את זהיותר מסובך, שרק נהגים באמת רציניים ולא "ערסים" יקבלו רישיון

היום כולם מקבלים רישיון, אין תרבות בכביש.

rhpe6t.jpg
פורסם
אני מניח שהיוזמה הזו תסתיים בראשון לספטמבר [בכל זאת, חוזרים לבית הספר, קשה לצלם בזמן השיעור]

אבל בכל מקרה - תודה על ההודעה במידה והאוטו שלי יצולם היא בהחלט תעזור לי אם אחליט לתבוע את המצלם.

להזכירך - במדינה יש גוף אחד שאמון על אכיפת החוקים והשמירה על הסדר - קוראים לו משטרה.

רון.

:lol::lol::mm_yeah:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

יוזמה מעולה,כל הכבוד לך.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

אין סיבה שהם לא יצייתו לחוק כמו כל אזרח, ואפילו יותר כי הם צריכים להוות דוגמה.

זו, אגב, הסיבה שבגללה נישאר אנונימיים ככל שאפשר.

רק אל תתפלא אם גם סרטון שבו אתה נוהג יגיע לשם.

+1 על דבריו של הנסיך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יוזמה נחמדה, אבל חוץ מלבדר את הצופים, לא ברור לי איך זה עוזר .

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

רון.

כידוע לך , יש גופים שמפקחים על הגופים, כגון תקשורת, אגודות , ארגונים וכו' .

ככה שלהתנדב למשטרה, זו לא הדרך היחידה לעזור.

פורסם

כרגע אנחנו כבר 4 אנשים שמסתובבים עם מצלמות מחוברות לרכב שמקליטות במשל כל הנסיעה (לא נוגעים במצלמה במהלך הנסיעה ולא מסתכלים עליה).

מצויין, תוכלו לדגור בנתיב השמאלי במהירות 89 קמ"ש ולצלם את כל הפושעים שעוקפים מימין.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...