Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רכש כבל חשמל בשביל לחבר מזגן. הכבל הוא רב גידי 1.5MM

הנתונים של המזגן הם : 0.75 כ"ס; 0.65 קוו"טש; 2.2 אמפר

שאלתי כזו, האם הכבל המדובר מתאים למזגן או שעדיף לרכוש כבל חד גידי כדי למנוע "מיני קצרים" בתוך הכבל שיכולים לגרום לו להתחמם ומאוחר יותר לגרום לקצר או אפילו שריפה? או שאני ממש ממש פרנואיד ואני צריך להפסיק לדבר שטויות וללכת לחבר את המזגן כבר?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

"אני ממש ממש פרנואיד ואני צריך להפסיק לדבר שטויות וללכת לחבר את המזגן כבר?"

כן, התשובה היא כן, לך תחבר כבר את המזגן !

זה הספק מזערי, 1.5 מ"מ זה כבל מאריך סטנדרטי למשל שאנשים מחברים לשואב אבק והוא זז כל יום ועדין לא קורה כלום והכל עובד תקין, או משמש כמאריך למקרר שזה הספק רציני הרבה יותר ועדין הכל עובד. בקיצור לא חם לך ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני יודע ש1.5 מ"מ יספיקו. השאלה היא האם יש בעייתיות בעובדה שהכבל הוא רב גידי.

ו2 אמפר זה לא כזה מזערי. זה אולי מקסימום קצת. :-)

וכן, חם לי, נורא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא צריכה להיות בעיה עם הכבל.

בעיקרון כבל חד גידי זה למקומות שלא זזים הרבה למשל בתוך הקירות מקומות שאנשים בדרך כלל לא מתעסקים איתם יותר מידי

וכבל רב גידי זה לכבלים מאריכים ולדברים שהם בשימוש יומיומי.

בנוגע לעובי הכבל, אל תשאל אותי.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...