Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מתכנן לרכוש רכב מסוג פיג'ו 206 שנתון 2005 או 2006

חיפשתי במחירונים וראיתי שיש המון דגמים

אני לא ממש מוצא ומבין את ההבדלים בין דגם לדגם

ואשמח להבהרות בנושא

אני יודע שיש 1400 ו1600 ואני לא בטוח גם איזה נפח כדאי לי לרכוש מבחינת איכות המנוע

אני נוסע בעיקר נסיעות קצרות בעיר

כמו כן חשוב לי שיהיה אוטומטי

בנוסף גם אשמח לשמוע המלצות על הרכב

פורסם

שלום,

בנוגע לדגמים (XR. XT. XS.) אלו מציינים רמתו גימור שונות ותוספות נלוות מהיצרן.

יש דגמים הכוללים גג נפתח ענקי (מומלץ!) ועליהם יש תוספת קלה במחירון.

אם חשוב לך אוטומט בנסיעות קצרות מנוע 1400 יעשה את העבודה למרות שעדיפה 1600 סמ"ק.

הרכב הנ"ל נפוץ מאוד בשוק ולכן הסחירות שלו לא גבוה וניתן להתמקח חופשי עם המוכר.

תחפש רכבים עם ק"מ נמוך ויד נמוכה שבעליהם טיפלו במוסך מוסדר עם ספר טיפולים וכך תמזער לך כאבי ראש בעתיד.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום,

ראשית כל, אתה מתבקש לכתוב את הודעותיך עם סימני פיסוק אם אתה מעוניין למשיך ולקבל התיחסות לשאלות שלך.

לגבי נפח מנוע - ה1600 סמ"ק מומלצת יותר, אבל גם ה1400 תעשה את העבודה בצורה סבירה למדי, במיוחד אם מדובר על נסיעות עירוניות.

הסאן-רוף אולי נחמד מאוד ומוסיף לחווית הנסיעה, אבל כשהוא מתקלקל זה עסק די יקר לתיקון. קח את זה בחשבון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הערה קטנה:

הסאן רוף- גם כאשר הוא מקולקל (מנוע, חלק קטן ושבור...) עדיין ניתן לעשות בו שימוש יום יומי על בסיס הפעלה ידנית. ואל דאגה הוא נסגר הרמטי גם כך. וזאת לאחר התייעצות עם כמה בעליי 206 וסאן רוף מקולקל ואפילו בעל מקצוע אחד שמתקן אותם, וכמובן מניסיון אישי כולל בחורף.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...