Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע עמד אבי עם רכבו ברמזור אדום, ראשון בנתיב הימני כשלפתע ובלי אזהרה מוקדמת התנגשה בו משאית מאחור. המהירות של המשאית ברגע ההתנגשות לא ידועה לי, רק אציין שהרכב "עף" 60 מטרים ונעצר מעברו השני של הצומת. מזל גדול שאבי היה ראשון בנתיב, ושהצומת היה פנוי למרות שלתנועה החוצה היה רמזור ירוק. לא רוצה לחשוב איך זה היה עלול להסתיים אם אחד מהתנאים הנ"ל לא היה מתקיים.

הרכב, די-מקס אוטומטי LS, קיבל מכה חזקה מאוד מאחורה אבל לטענת השמאי אין פגיעה בשאסי. מה שכן נפגע הוא תא הנוסעים שקיבל מכה חזקה מאוד מהארגז הסגור (שמחובר לשאסי עם גומיות ולכן יש לו יכולת תנועה מסוימת), והארגז עצמו שהתעקם.

הפגיעה בתא הנוסעים היא זו שמדאיגה אותי. כשהסתכלתי על הרכב אחרי התאונה לא הצלחתי לפתוח את הדלתות הימניות, והחלק שמעל החלון האחורי היה מכופף ועם דפיקות קשות. הבנתי מאבי שבמרכז השירות של איסוזו הרכיבו ארגז אחורי מפירוק ובתא הנוסעים החליפו חלקי פח שלמים שלא ידעתי בכלל שאפשר להחליף, בחלקים חדשים (לא פירוק). לא ידוע לי מי היה השמאי, ומטעם מי הוא עובד. האם תיקון מהסוג הנ"ל נשמע סביר? האם לדעתכם יש פגיעה בבטיחות של הרכב אחרי אירוע שכזה?

בנוסף, אשמח להמלצות על עו"ד שעוסק בנזקי גוף. מאז התאונה אבי סובל מכאבי גב וצוואר קשים ואנו מתכוונים לתבוע את נזקיו.

פורסם

א. חסרים פרטים לגבי שנת יצור של הרכב !

בכל מקרא אם הרכב עד 24 חודשים על הכביש לא ניתן להרכבי חלקים משומשים. אלא חלקים חדשים (תחליפי או מקורי בלבד)

באם הרכב מעל 24 חודשים ניתן להרכיב גם משומשים.

ב. במידה והארגז פגע בתא נוסעם בצורה שישנה פגיעה בכנף שמפריע לפתחת דלתות אחוריות סביר להניח שישי מכה בשילדה.

בקשר לעו"ד לנזקי גוף פנה אלי בפרטי.

פורסם
חסרים פרטים לגבי שנת יצור של הרכב!

על הכביש מיוני 2006, יותר מ-24 חודשים.

במידה והארגז פגע בתא נוסעם בצורה שישנה פגיעה בכנף שמפריע לפתחת דלתות אחוריות סביר להניח שישי מכה בשילדה

לא בטוח בזה, הארגז יושב על גומיות ויש לו טווח תנועה מסויים. סביר להניח שהתושבות שלו היו נקרעות לפני שהשילדה הייתה מתעקמת, אבל שוב - לא ראיתי את האוטו בלי הארגז כך שאני נאלץ לסמוך על מה שהשמאי אמר לאבי. הכנף לא רלוונטית, היא נמצאת באמצע הארגז ברכבים האלו ולא ליד הדלת כמו בפרייבטים

פורסם

לא הבנית כלום מה זאת אומרת כנף לא רלוונטית, כן ועד אך.

מה שנמצא מאחורי דלת אח' ימ' (רכב תא כפול ?) זה הכנף או העמוד תקרא לזה איך שאתה רוצה.

אני לא מדבר על דופן הארגז.

מנסיון שלי ברכבים הנ"ל ברגע שיש מכה חזקה מאוד (כמו שתארת בהודעה ראשונה) אז אין שום מצב בעולם שאין פגיעה בשילדה

השילדה חייבת לקרוס בנקודה מסויימת.

ואם הרכב בכביש משנת 2006 ניתן לפי חוק וחוזר מס' 20 משרד התחבורה להתקין חלפים משומשים לרכבך.

ונזכרתי בעוד דבר האם היה מורכב מגן אחורי או וו גרירה מכל סוג שהוא.

פורסם

לגבי עו"ד, מהיכן אביך בארץ?.

בינתיים שישמור ויאסוף כל מסמך רפואי, צלומי רנטגן וכו', קבלות על הוצאות מוניות, תעוד של ימי אבטלה מעבודה בגלל הפגיעה וכל מה שעשוי לעזור להחזיר לו הוצאות כספיות בעקבות התאונה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...