Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד 3

דגם PK

סאן-רוף

מנוע 2000

בבדיקה מהירה ביד-2 מוכרים את הרכב ב32-33

יש כאלו שפחות...

איזה מחיר לבקש ממנו לרדת?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

קודם כל לרדת במחיר כמובן בגלל הקילומטראז' הגבוהה.

מערכת גפ"מ עוזרת לשמור על מכלולים רבים במנוע, אנחנו התקנו על שלנו מערכת גפ"מ ב100 אלף ק"מ ועד עכשיו עברנו 232 אלף ק"מ ,פשוט תענוג.

מצד שני לקחנו את המערכת הכי משוכללת,שמעתי מאנשים גם ששרפו שסתומים וכן הלאה בגלל מערכות/התקנות זולות.

פורסם

כמה לבקש ממנו לרדת?

כמה שצריך. קח את הרכב לבדיקה, תקבל תוצאות, תגיע למוסך, תבקש הצעת מחיר לטיפול בבעיות שנמצאו בבדיקהו תוריד. אמרו 1000 שקל, תוריד 1000 שקל. אמרו 10,000, תוריד 10,000. יותר פשוט מזה, אין.

אני לא מאמין בשחיטת מחירים "כי אחרכך אני אצטרך למכור בפחות מהמחירון" זה לא מעניין אותי, וגם את המוכר זה לא אמור לעניין. כי כמו שהוא רוצה למכור, אתה רוצה לקנות. וכמו שלך יש ממי לקנות, לו יש למי למכור

ובקשר לק"מז', המחירון של יד2(שוב), מוריד חצי אחוז מערך הרכב (2000 ש"ח).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עלות התקנת מערכת גפ"מ חדשה היא 8000 שקל, אז מה שהוא רוצה בעצם שתשלם על המערכת שהוא התקין, תנסה להתמקח, הק"מ של האוטו קצת גבוה גם על תוותר על בדיקה, C5 בשנתונים האלה סבלה מבעיות אמינות למיניהם, תבקש היסטוריית טיפולים אם יש.

• תוכן חדש...