Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שגוגל הפכה למעצמה לפני שנים אני ראיתי את זה קורה :x למרות שזו לא ממש מערכת הפעלה... אבל זו התחלה. קריאת תיגר רצינית על מייקרוסופט. (שהתחילה עם מערכת ANDROID) אני מחכה לגוגלדוס!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מבוסס לינוקס :) מיועד למכשירים ניידים פאלפון\נט-בוק

יותר מענין מתי WAVE יוצא.

אודי A4

דימה.

פורסם

ביום שגוגל תסיים לפתח מערכת הפעלה מלאה, היא תהפוך ל - מיקרוסופט ?,

כבר עכשיו גוגל לא אותה ידידותית שהיתה, ודוחפת בכל הזדמנות ולו הקטנה ביותר טולברים ותוכנות בכח.

פורסם

אי אפשר לדעת.

רוב הסיכויים שGOOGLE OS תהיה עוד הפצה של לינוקס. וכמו שאנו מבינים מהדפדפן שלהם, גם לא הכי מוצלחת. זוהי דעתי האישית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גוגל כבר כמה שנים רוצה להיכנס לכל תחום של תוכנה אפשרי.

היו הרבה תוכנות שלא הצליחו ולא תפסו. כיום היא נכנסת בצורה יותר אגרסיביות עם פירסום של הCHROME ונסיון לקדם את הדפדפן שלהם, (נכון שהוא סביר) אבל מע' הפעלה שתעמוד עם APPLE או MS יש להם עוד כמה שנים.

הANDROID לPPC עדיין לא מושלם ולבנתיים הWM מוביל בתחום הזה .

פורסם
אני מחכה לגוגלדוס!

בבקשה-קיבלת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עוד הפצת לינוקס, מבית גוגל.

כמה צפוי.

אני כבר קיוויתי שהם ישתפו פעולה עם סימביאן ויפתחו איזה SymbioAndroid לפלטפורמת PC.

נ.ב. דעתי האישית לגבי הפצות לינוקס - אפשר להבין למה זה בחינם (זה מנקודת מבט של המשתמש הפשוט).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

+1

לינוקס זו מערכת שהוכיחה את עצמה. היא הרבה יותר ורסטילית מחלונות - יש הפצה לכמעט כל סוג משתמש.

מה רע בהפצות עצמן?

זה שיש אנשים שזה לא מתאים להם, זה רק כי התרגלו לחלונות. נכון שצריך להשתמש בcommand line, אז מה? פעם לאנשים היה דוס - אף אחד לא מת מזה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
זה בחינם כי לא מאכילים אותך עם כפית ואתה צריך לחשוב כמה שניות?

לא. אין לי בעיה עם לחשוב קצת.

אבל אם בשביל להפעיל דברים שבחלונות הם מובנים מאליו, צריך לעשות דברים דרך הת#ת (זה עוד לפני שמגיעים לשורת הפקודה) וכל זה על מערכת הפעלה שנתקעת כמו ויסטה וכבדה כמו ויסטה, אז לא, תודה, אעדיף ויסטה.

או לפחות משהו אחר עם כפתור START שמריץ תוכנות WIN32. ועדיף שזה לא יהיה WINE על KDE.

זה רשמים שלי כמשתמש פשוט שלא מנסה לעשות מעצמו מומחה IT מטורף (כי אני לא).

• תוכן חדש...