Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני יודע שנושא יללת האלטרנטור דובר לא מעט פעמים וכמובן אחרי שחיפשתי רבות לא מוצא פתרון מלבד לשאול אותכם.

יש ברשותי מכשיר של sony שנקרא stereo graphic equalizer מחברים אותו לפני המגבר , המטרה שלו זה לאפשר לנו להגיע לצליל הכי אהוב עלינו.

הבעיה היא שאני מחבר אותו אני שומע את האלטרנטור, מה שכן שלפני זה עבדתי בעלדיו והכל היה מצויין .

ברגע שאני מנתק אותו ממקור המתח הרעש מפסיק.

חשוב לציין שניתקי את המינוס שלו ואת הremot ועדיין היה את הרעש רק יותר חלש מוזר :\

RCA שלי עוברים בצד שונה מכבל המתח והREMOT , ליד המגבר דאגתי שהם יהיו רחוקים אחד מהשני.

ניסיתי הארקת RCA לא עבד.

מה אפשר לעשות?

תמונה001.jpg

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

או שלא התקנת את האקולייזר טוב (מינוס רופף? ההתקנה יצרה לולאת הארקה?) או שהוא תקול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האקולייזר מותקן על פלטת עץ בלבד.

כול החוטים שלו מחוברים הייטב.

הפעלתי אותו בבית (באמצעות שנאי) עם מוזיקה והכל ולא היה איזה זימזום מיותר (זימזום קבוע מכיוון שהספקת המתח קבוע-ביתית).

אם אני עוטף את הRCA באזורים האלו בנייר כסף יכול לעזור?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

שכבת אלומניות נוספת לא תעזור. אם הרעש לא היה לפני המכשיר ונוסף אחרי התקנת המכשיר כנראה שיש בעייה במכשיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...