Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המים פורצים דרך מיכל עיבוי. בכל מספר ימים / שבועות. המוסכניק החליף לי פקק / טרמוסטט / משאבת מים / צנורות / מיכל עיבוי. לעיתים זה עזר לעוד מספר ימים אך לאחר מכן מתישהו המים היו פורצים דרך המיכל תוך כדי התחממות הרכב. לאחרונה עבר ראש מנוע (כי כך טען המוסכניק) וחשבתי שכאן נפתרה הבעיה... אך שבועיים לאחר מכן שוב התחממות ומים מבעבעים ופורצים החוצה ( בימים הראשונים ראיתי איבוד קל של מים - לא יודע אם פרצו החוצה או בדרך אחרת).

אגב כל מה שהוחלף קודם כנראה היה לא טוב ואני מניח שכל פעם שהתחמם הוא קלקל לי משהו אחר , כלומר פעם צנור נקרע אח"כ מיכל עיבוי נסדק. החום הגבוה שנוצר ממשהו לא ידוע גורם לקלקול נוסף שהזכרתי.

שאלותי?

1. בהנחה שהבעיה במנוע (בבלוק) האם התופעה של מים פורצים מהמיכל אופיינית לכך?

2. איך בודקים שהיוניט תקין? ראיתי שהמאורר פועל בשתי עוצמות ובעוצמה גבוהה כשהוא מתחמם.

3. הייתכן שהמצנן סתום ולא מקרר את המים?

4. מה עוד יכול להיות?

כל טוב

פורסם

גל שלום רב, וברכות לתיקון הכותרת !

במקרה של בלוק אכול, התופעות שהזכרת של פריצת מי קירור ממיכל העבוי, האופיניות למקרה כזה, ומכיוון שידעו שמנועי הדייהו הם מנועים הרגישים מאד לשימוש בעבר של מי ברז, ושל תרמוסטט לא תקין ושל התחממות יתר, לא הייתי פוסל את האפשריות הבאות, מהקל לכבד:

תרמוסטט חדש אך לא תקין, רדיאטור , שנסתם שוב, וזקוק לנקוי, ולחילופין בלוק אכול, או סדק שלא התגלה בראש המנוע.

יוניט המאורר תקין, ולא שם הבעייה.

יש לבדוק את תקינות התרמוסטט, נקיון הרדיאטור, וביצוע בדיקת לחץ ברדיאטור ובדיקת לחץ"ליקייג" במנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפני ראש המנוע: המים פרצו אחת לחודש בערך. לאחר נסיעה ממוצעת בעיר של כחצי שעה ראיתי אדים עולים מהמכסה וכשפתחתי ראיתי את המים הירוקים על המיכל והמנוע. בלי קשר בדקתי מידיי מספר ימים מים וראיתי ירידה של כשני סנטימטר במפלס המים.

כעת כחודש לאחר ראש מנוע: היתה ירידה זהה במפלס המים ולאחר נסיעה ראשונה מאומצת בעליה (כי חשבתי שהוא כבר טוב) המים פרצו בשנית.

במוסך לא הזכירו אף פעם בעיה ברדיאטור. איך אני יכול לדעת אם הוא סתום? שאלה נוספת - אם התרמוסטט לא תקין ואינו מזרים מים לרדיאטור כיצד היוניט יודע שצריך להפעיל מאווררים ואף להפעילם בעוצמה בדיוק כשיש חום גבוה? הם קשורים אחד לשני, לא?

תודה

פורסם

שלום רב !

האם המהירות הנמוכה , של המאורר,לא מתפקדת אצלך, האם המאורר נכנס לפעולה, רק בחום גבוה, ומפעיל רק את המהירות הגבוהה?

יש חשד לפתיחה חלקית של התרמוסטט, יוניט מאורר לא תקין, ורדיאטור סתום חלקית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...