Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המליצו לי על רכב טויוטה קורולה לבנה , שנת 2004 , יד 2 [יד ראשונה מליסינג] במחיר של 58,000 עם טסט לחמישה חודשים.או רכב טויוטה קורולה כסופה, שנת 2003, יד 2 [מליסינג] במחיר של 52,000 עם טסט ל-11 חודשים

מישהו יכול לתת לי חוו"ד על 2 הרכבים .. מה עדיף ? במה יש פחות תקלות וכו' ?

אם בכלל הם עדיפים או שאולי עדיף מאזדה (לא יודע בדיוק ת'סוג) שנת 2003/4 במחיר של 46,000 בערך ?

אני בינתייים אעשה חיפוש בפורום כדי לראות משהו דומה אצל אחרים אבל תענו לי בכולופן

תודה

פורסם

ציין קודם את הדרישות שלך מהרכב לפי סדר חשיבות .

אולי נוכל להמליץ על רכב שמתאים לך יותר .

בכל אופן שתי הקורולות שציינת הן אותו הרכב רק שנתון שונה כמו כן לא ציינת את הקילומטראז' של כל אחת מהן .

פורסם

הקורולות מהשנתונים הללו לא מומלצות מכיוון שהורכבו בטורקיה וסובלות מהצטברות בוצה במנוע בחלק מהמנועים ובאג במחשב ( בצע חיפוש בפורום - דובר על זה רבות)

העובדה ששתיהן עברו טיפול מפוקפק של חברת ליסינג רק מחזק את העובדה שכדאי לוותר מראש או פשוט ללכת על דגם 2005.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאז שפרארי התחילו לייצר מכוניות שצבע שאינו אדום לוהט - אני מתלבט איזה צבע לבחור. ולכן עד לא החלטתי...

אם אתה מרגיש לא נוח עם הבחירה, ארץ היצור והעבר, ועשית יפה שבדקת מה מספרים - אז תוותר, כי כל יום אחר כך תחשב "אוי, מתי תבוא הנפילה".

לך על שנתון אחר, או דגם אחר, ואני אישית לא קונה מליסינג שמחליף יד נוספת אחרי שנתיים .

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...