Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טחינה זה אומר ששמן התערבב עם מים , משמע נפרץ ראש מנוע, או רק האטם, (במידה וזה ראש אז זה תיקון לא זול בכלל)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני מוסיף לקודמיי, כשאתה פותח את המכסה של המים של הרדיאטור ( במנוע קר כמובן) ואתה רואה ממש כמו טחינה על המכסה אז זאת בשורה רעה ביותר משמע "נפרץ אטם ראש מנוע "

היה לך סיפור של התחממות לאחרונה? או שהחום הגיע עד תחום האדום והרכב אח"כ לא הניע??

peugeot 106 95' 1400

פורסם

הייתה לי התחממות של האוטו לפני חודש הגיע לתחום האדום מיד עצרתי אחרי 500 מטר . ואז לא היה מים . אחרי שבועיים נסעתי חום מנוע עלה מעל מה שצריך להיות היה 20 שניות וירד חזרה בבוקר קמתי בדקתי את המים והיה חסר איזה 200-300 גרם מים . אחרי שהחלפתי פקק ועשיתי ניקוי רדיאטור לא יצא לי עדיין לנסוע למרחק של 30-40 קילומטר ולא ירד מים בנסיעה בעיר .

לפני שעשיתי את הטיפול הזה היה כמה פעמים שהרכב היה מונע לפחות 40 דקות ולא היייתה ירידה של מים, זאת אומרת המים בורחים כשאני יוצא לכביש המהיר ועובר 20-40 קילומטר.

תודה

פורסם

אוקי אני ממליץ לך ככה..

תמלא מים כמו שצריך, תסע עם האוטו 100 ק"מ רצוף ואח"כ תבדוק מה התוצאה.. ותעדכן...

יש לי שאלה שלא ראיתי ששאלו בדקת שהמאוור/מאווררים עובד/ים כמו שצריך?

peugeot 106 95' 1400

פורסם

עזוב נסיעות מבחן וכאלו,

בכדי למנוע מצב אתה נתקע באמצע הדרך, בצע בדיקת לחץ במוסך, מחברים משאבה במקום פקק הראדיאטור ומכניסים לחץ כדי לאתר מאיפה יש דליפה, בנוסף בצע בדיקה אם יש מעבר של מים לתאי השריפה, אם כל אילו תקינים משמע שיש לך חור באיזה מקום במערכת המים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אוקי אני ממליץ לך ככה..

תמלא מים כמו שצריך, תסע עם האוטו 100 ק"מ רצוף ואח"כ תבדוק מה התוצאה.. ותעדכן...

יש לי שאלה שלא ראיתי ששאלו בדקת שהמאוור/מאווררים עובד/ים כמו שצריך?

כה הכל עובד מאוורים פועלים בזמן .

תודה על העצות . אני יבדוק שוב פעם אותן ויעדכן אותכם תודה!

• תוכן חדש...